Στην αποκάλυψη της ανανεωμένης Macan Turbo προχώρησε η Porsche.

Η ανανεωμένη Macan Turbo έρχεται εξοπλισμένη με ένα ισχυρό σύστημα πέδησης.

Στο εσωτερικό η Macan Turbo συνοδεύεται από σπορ καθίσματα.

Ανανεωμένη Porsche Macan Turbo με 440 PS

8.523 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2019)

Στην αποκάλυψη της ανανεωμένης Macan Turbo προχώρησε η Porsche, με το γερμανικό SUV να έρχεται ισχυρότερο και ταχύτερο, έχοντας στη διάθεσή του 440 ίππους.


Μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης Porsche Macan πριν από περίπου ένα χρόνο, η γερμανική μάρκα προχώρησε στην αποκάλυψη της ανανεωμένης Macan Turbo, η οποία έρχεται με τη μεγαλύτερη αλλαγή αν έχει πραγματοποιηθεί στον κινητήρα.
 
Αν και το προηγούμενο μοντέλο είχε ως «καρδιά» έναν twin-turbo V6 κινητήρα 3,6 λίτρων, η σημερινή Macan Turbo έρχεται εξοπλισμένη με ένα επίσης twin-turbo V6 μοτέρ, αλλά 2,9 λίτρων, το οποίο προσφέρει 440 ίππους στις 5.700 σ.α.λ και 549 Nm ροπή από τις 1.800 σ.α.λ έως τις 5600 σ.α.λ. Ο νέος κινητήρας συνεργάζεται με ένα PDK αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης Porsche Traction Management.  
 
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρει πως το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 4,3 δευτερόλεπτα, χρόνος που είναι τρία δέκατα ταχύτερος από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ η μεγίστη ταχύτητα φτάνει τα 270 χλμ./ώρα σε συνδυασμό με το διαθέσιμο πακέτο Sport Chrono.
 
Η ανανεωμένη Macan Turbo έρχεται εξοπλισμένη με ένα ισχυρό σύστημα πέδησης τεχνολογίας Porsche Surface Coated, το οποίο σύμφωνα με τον κατασκευαστή προσφέρει ταχύτερη απόκριση, λιγότερη φθορά και έως 90% λιγότερη σκόνη φρένων από τους συμβατικούς δίσκους φρένων. Το SUV μπορεί να εξοπλιστεί και με κεραμικά φρένα, καθώς και με ρυθμιζόμενη αερανάρτηση και το σύστημα Porsche Torque Vectoring Plus. Οι ζάντες του στάνταρ εξοπλισμού μετρούνται στις 20 ίντσες.
 
Στο εξωτερικό όπως μπορούμε να δούμε και στις εικόνες οι αλλαγές είναι πολύ μικρές και περιορίζονται στις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, στον αεροδυναμικό διαχύτη και στην διακριτική αερτομή. Στο εσωτερικό η Macan Turbo συνοδεύεται από σπορ καθίσματα,  ηχοσύστημα Bose με 14 ηχεία, διακόσμηση από Alcantara, και το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας της Porsche με μεγάλη οθόνη αφής 10,9 ιντσών. Προαιρετική είναι η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης Qi.
 
Η ανανεωμένη Porsche Macan Turbo είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία, με το κόστος απόκτησης στην αγορά της Γερμανίας να ξεκινά από τις 91.922 ευρώ.

VW LEASEPRO
test center