• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο ανανεωμένο Subaru Legacy έχει φαρδύνει η μάσκα, ενώ στα φανάρια έχουν τοποθετηθεί LED φώτα ημέρας. Ελαφρά ανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες, ενώ προστέθηκαν δύο νέα σχέδια τροχών και δύο καινούργια χρώματα.

Τα καλά νέα είναι πως η Subaru ρύθμισε εκ νέου την ανάρτηση, ενώ υπόσχεται πως βελτίωσε την αίσθηση του τιμονιού και των φρένων. Δουλειά έχει γίνει και στον τομέα της ηχομόνωσης.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Subaru Legacy συναντάμε πλέον το σύστημα STARLINK Multimedia, με οθόνη 6,5 ιντσών (προαιρετικά 8 ιντσών) και συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Νέο είναι το περίγραμμα της κεντρικής κονσόλας, όπως και το τιμόνι, ενώ στις Premium και άνω εκδόσεις υπάρχουν αληθινές ραφές στο ταμπλό, στα καθίσματα και τις πόρτες.

Ανανεωμένο Subaru Legacy

3.251 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/2/2017

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα του Legacy 6ης γενιάς, η Subaru παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του, ώστε -με μικρές αλλαγές- να το φέρει πιο κοντά στις σημερινές καταναλωτικές απαιτήσεις.

 
Η Subaru επιστρέφει στην έκθεση Chicago Auto Show, τρία χρόνια μετά την παρουσίαση του 6ης γενιάς Legacy, με την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου. Οι αισθητικές αλλαγές είναι τόσο περιορισμένες, που πρέπει να είσαι γνώστης της εταιρείας για να τις εντοπίσεις. Έχει φαρδύνει, λοιπόν, η μάσκα, ενώ στα φανάρια έχουν τοποθετηθεί LED φώτα ημέρας. Ελαφρά ανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες, ενώ προστέθηκαν δύο νέα σχέδια τροχών και δύο καινούργια χρώματα, τα Magnetite Gray Metallic και Crimson Red Pear.
 
Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Subaru Legacy συναντάμε πλέον το σύστημα STARLINK Multimedia, με οθόνη 6,5 ιντσών (προαιρετικά 8 ιντσών) και συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Νέο είναι το περίγραμμα της κεντρικής κονσόλας, όπως και το τιμόνι, ενώ στις Premium και άνω εκδόσεις υπάρχουν αληθινές ραφές στο ταμπλό, στα καθίσματα και τις πόρτες. Στον εξοπλισμό ανήκουν πλέον το σύστημα Steering Responsive Headlight (SRH), αλλά και το tire pressure monitoring system (TPMS) που τώρα μετράει την πίεση ξεχωριστά σε κάθε λάστιχο.
   
Ίδια παραμένει η γκάμα των κινητήρων που αποτελείται από δύο boxer σύνολα: το 4κύλινδρο των 2,5 λτ. και 175 ίππων, αλλά και το 6κύλινδρο των 3,6 λτ. και 256 ίππων. Αμφότεροι οι κινητήρες συνεργάζονται με αυτόματο CVT κιβώτιο. Τα καλά νέα είναι πως η Subaru ρύθμισε εκ νέου την ανάρτηση, ενώ υπόσχεται πως βελτίωσε την αίσθηση του τιμονιού και των φρένων. Δουλειά έχει γίνει και στον τομέα της ηχομόνωσης. Η εμπορική καριέρα του ανανεωμένου Subaru Legacy θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Στις ΗΠΑ και στον Καναδά τουλάχιστον…