Η εν λόγω έκδοση βασίζεται στο hatchback, ωστόσο λαμβάνει ένα νέο σχεδιασμό με crossover στοιχεία.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εν λόγω έκδοση βασίζεται στο hatchback, ωστόσο λαμβάνει ένα νέο σχεδιασμό με crossover στοιχεία.

Ανανεωμένο και με νέα έκδοση Cross το Fiat Tipo

11.174 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2020)

Στην ανανέωση του Fiat Tipo προχώρησε η ιταλική μάρκα, προσφέροντας παράλληλα στο μοντέλο και μία νέα έκδοση Cross εμπλουτίζοντας έτσι τη γκάμα της με ένα μοντέλο το οποίο προσφέρει έμφαση στην περιπέτεια και τη δυναμική εμφάνιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, το ανανεωμένο Tipo λαμβάνει μία αναθεωρημένη μάσκα που πλέον διαθέτει πιο σπορ γραφικό χαρακτήρα για την ονομασία της μάρκας και συνοδεύεται από νέους προβολείς LED. Παράλληλα ανασχεδιασμένος είναι ο μπροστινός προφυλακτήρας, τα οπίσθια LED φωτιστικά σώματα αλλά και οι τροχοί που έχουν μέγεθος 16 και 17 ίντσες.
 
Στην καμπίνα το Tipo διαθέτει ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών και το σύστημα ψυχαγωγίας UConnect 5 που συνδυάζεται με οθόνη 10,25 ιντσών. Το σύστημα προσφέρει ασύρματη λειτουργία mirroring και σύνδεση μέσω Bluetooth με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Παράλληλα νέα σχεδίαση έχει ο επιλογέας ταχυτήτων και το τιμόνι.
 
Φυσικά το πιο ενδιαφέρον νέο είναι η έλευση του νέου Fiat Tipo Cross. Η εν λόγω έκδοση βασίζεται στο hatchback, ωστόσο λαμβάνει ένα νέο σχεδιασμό με crossover στοιχεία που σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 4εκ. θέλει να προσελκύσει τους επίδοξους αγοραστές μοντέλων crossover. Από άποψη εξοπλισμού όλα τα προαναφερόμενα στοιχεία τα βρίσκει κανείς και στο Tipo Cross.
 
Σε επίπεδο κινητήρων διαθέσιμες θα είναι επιλογές, τόσο βενζίνης, όσο και diesel. Ένας νέος κινητήρας turbo βενζίνης 1,0 λίτρου απόδοσης 100 ίππων προσφέρει ροπή 190 Nm μόλις στις 1.500 σ.α.λ., με τη μάρκα να υπογραμμίζει πως οι εκπομπές ρύπων ανέρχονται σε 121γρμ./χλμ. CO2. Στο ντίζελ υπάρχει ο αναβαθμισμένος κινητήρας Multijet 1,6 λίτρων που πλέον προσφέρει 130 ίππους, ενώ υπάρχει και πετρελαιοκίνητη έκδοση με 95 ίππους. Τόσο ο νέος κινητήρας βενζίνης όσο και οι diesel επιλογές είναι προδιαγραφών Euro 6D Final.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto