Τις ανανεωμένες Mercedes-AMG GLC 63 και GLC 63 Coupe παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η γερμανική φίρμα.

Tα δύο crossover είναι εξοπλισμένα με ένα ελαφρώς αναθεωρημένο εξωτερικό.

Oι άνθρωποι της μάρκας εγκατέστησαν μεγαλύτερες τραπεζοειδείς απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Νέοι τροχοί 21 ιντσών είναι μέρος του εξοπλισμού.

Στην καμπίνα οι οδηγοί θα βρουν ένα νέο τιμόνι AMG με ενσωματωμένα μπουτόν αφής.

Ανανεώθηκαν οι AMG GLC 63 και GLC 63 Coupe

11.747 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2019)

Τις ανανεωμένες Mercedes-AMG GLC 63 και GLC 63 Coupe παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η γερμανική φίρμα.

Ακολουθώντας τα βήματα των λιγότερο ισχυρών μοντέλων τα δύο crossover είναι εξοπλισμένα με ένα ελαφρώς αναθεωρημένο εξωτερικό που περιλαμβάνει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ οι άνθρωποι της μάρκας εγκατέστησαν μεγαλύτερες τραπεζοειδείς απολήξεις του συστήματος εξάτμισης και νέους τροχούς 21 ιντσών.
 
Στην καμπίνα οι οδηγοί θα βρουν ένα νέο τιμόνι AMG με ενσωματωμένα μπουτόν αφής, ενώ παρών είναι και το νέο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας MBUX καθώς και  νέες επιλογές στις ταπετσαρίες. ¶λλα σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, σπορ καθίσματα και αλουμινένια διακοσμητικά.
 
O κινητήρας που θα δώσει ισχύ στα δυο αυτά μοντέλα (όπως συμβαίνει και στην έκδοση S του GLC 63 Coupe) θα είναι ο γνωστός 4.0 λίτρων διπλός turbo V8 κινητήρας. Στην έκδοση S o κινητήρας θα έχει απόδοση 510 PS με 700Nm ροπής, ενώ τα GLC 63 4MATIC+ και GLC 63 4MATIC+ Coupé θα έχουν ισχύ 476 PS με ροπή 650Nm. To κιβώτιο θα είναι το AMG SPEEDSHIFT MCT 9 σχέσεων της AMG E63 S ενώ θα υπάρχει και το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης AMG 4MATIC+.

Από κει και πέρα όλα τα μοντέλα είναι τώρα εξοπλισμένα με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό κλειδώματος, όπως και με ένα επιπλέον οδηγικό Mode, το «Slippery». Τα ανανεωμένα ισχυρά μοντέλα θα φτάσουν στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ στα τέλη του τρέχοντος έτους.  

PEIRAIOS LEASING
test center