Eίναι πολύ συχνό φαινόμενο ανήλικοι οδηγοί να παίρνουν τα αυτοκίνητα των γονέων τους και να οδηγούν παραβιάζοντας τους νόμους.

Eίναι πολύ συχνό φαινόμενο ανήλικοι οδηγοί να παίρνουν τα αυτοκίνητα των γονέων τους και να οδηγούν παραβιάζοντας τους νόμους.

Ανήλικος οδηγός έτρεχε με 200 km/h με τo Toyota Supra του πατέρα του

3.943 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2023)

Το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο. Οι αρχές όμως χρησιμοποιούν το περιστατικό για να καταπολεμήσουν την παραβίαση των ορίων ταχύτητας. Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι οι δρόμοι δεν είναι πίστες;

Μήνυμα κατά της υπερβολικής ταχύτητας

Η κομητεία του Orange στις Ηνωμένες Πολιτείες πόσταρε πριν κάποιες ημέρες στο Twitter ένα βίντεο ενός 16χρονου που πιάστηκε να τρέχει με πάνω από 200 χιλιόμετρα την ώρα στο Toyota Supra του πατέρα του. Το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιανουάριο. Οι αστυνομικοί που τον είχαν σταματήσει, κάλεσαν τους γονείς του ανήλικου και τους ενημέρωσαν για το περιστατικό. Όταν έφτασαν εκεί, ο αστυνομικός τους έδειξε το ραντάρ και τους είπε ότι πριν 10 χρόνια είχε σταματήσει πάλι έναν 16χρονο για υπερβολική ταχύτητα, αυτή τη φορά σε μια Ford Mustang. Και σε αυτή την περίπτωση προειδοποίησε τους γονείς. Όμως δεν τον ακούσανε. Τρεις εβδομάδες μετά, ο νεαρός συγκρούστηκε σφοδρότατα με ένα δέντρο. Σκοτώθηκε επιτόπου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
SEAT