Αποκαλυπτήρια για το Hyundai i20 N Rally1
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκαλυπτήρια για το Hyundai i20 N Rally1

2.795 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2022)

Το αγωνιστικό της Hyundai για το νέο πρωτάθλημα του WRC αποκαλύφθηκε επίσημα. Είναι υβριδικό με απόδοση 500 άλογα και φοράει πολύ επιθετικό και αεροδυναμικό bodykit.

Ντεμπούτο για το Hyundai i20 N Rally1

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου i20 N Rally1 που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα του WRC απέναντι στο νέο Toyota GR Yaris Rally 1 και M-Sport Ford Puma Rally 1 αποκάλυψε η Hyundai.

Οι Κορεάτες γίνονται η πρώτη ομάδα που προχωρά στην πλήρη αποκάλυψη του νέου της αγωνιστικού αφού, μέχρι αυτή την στιγμή η Toyota και η M-Sport έχουν περιοριστεί σε κάποια teaser. Η αποκάλυψη των δύο άλλων διεκδικητών του τίτλου λέγεται πως θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Hyundai i20 N Rally1 βασίζεται στο νέο i20 N

Επιστρέφοντας στο i20 N Rally1, το αυτοκίνητο βασίζεται στο νέας γενιάς i20 N αλλά εξοπλίζεται φυσικά με ακραίο bodykit που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, ενισχυμένους θόλους πάνω από τους τροχούς, κεντρική απόληξη του συστήματος εξάτμισης και μια γιγάντια αεροτομή. Το αγωνιστικό έχει μοναδικό χρωματισμό και φοράει πολυάκτινες ζάντες που είναι τυλιγμένες σε Pirelli P-Zero ελαστικά. 

Υβριδικό με περίπου 500 άλογα

Το νέο i20 N Rally 1, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί,  κινείται με ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο που αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο 1.600άρη κινητήρα άμεσου ψεκασμού σε συνεργασία με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 136 ίππων και 180 Nm ροπής που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 3,9 kWh. Η συνολική ισχύς υπολογίζεται πως θα φτάνει τα 500 άλογα. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός σειριακού κιβωτίου. Συνέχεια του άρθρου >>>
MERCEDES NEW RANGE
OPEL