Παρουσίασαν την δική τους εκδοχή για ένα Audi Q8 pick-up.

Audi Q8 σε pick-up!

2.404 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2018)

Μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση για το Audi Q8 σε έκδοση pick-up έδωσε ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Χ-Τοmi Design. Πώς σας φαίνεται;

Με το που η Mercedes έκανε το βήμα και προσχώρησε στο λανσάρισμα της X-Class pick-up, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά μια νέα κατηγορία, ολοένα και περισσότεροι ανεξάρτητοι σχεδιαστές δίνουν στην δημοσιότητα τις προτάσεις τους για το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν pick-ups από διάφορες premium μάρκες της ευρωπαϊκής αγοράς.
 
Αυτή την φορά, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design παρουσίασαν την δική τους εκδοχή για ένα Audi Q8 pick-up, αν και πηγές αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η γερμανική μάρκα μέλος του VW Group σκέφτεται να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Στην ψηφιακή εικόνα που δημοσίευσαν, βλέπουμε πως το μοντέλο υιοθετεί ατόφιο τον πρόβολο του SUV, ωστόσο η coupe οροφή του «κόβεται» απότομα για χάρη μιας μεγάλης καρότσας. Το pick-up παρουσιάζεται εδώ στην μονοκάμπινη έκδοχή του ενώ δεν γίνεται να παραλείψουμε να σημειώσουμε πως φαίνεται πως διατηρεί τα πίσω φωτιστικά σώματα του SUV.
 
 
Και τι θα γίνει με τα μοτέρ; H Audi ανακοινώνει ότι στο Q8 SUV όλα τα μοτέρ θα εξοπλίζονται με ήπια υβριδική τεχνολογία 48Volt. Κατά το λανσάρισμα θα εξοπλίζεται με τον V6 TDI 3,0 λίτρων diesel κινητήρα απόδοσης των 286 ίππων που δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 σε 6,3 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική τα 232 χλμ./ώρα. Στις αρχές του επόμενου έτους θα προστεθεί μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του ίδιου κινητήρα με 231 άλογα ενώ πρέπει να αναμένουμε και ένα V6 TSI μοτέρ με απόδοση 340 ίππων.
 
Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο η Audi ή μήπως είναι λίγο υπερβολικό;

Mercedes
KIA