Audi RS3 Sedan στο Ring

2.954 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2016)

Η κάμερα συνέλαβε το Audi RS3 Sedan, το οποίο βρίσκεται προ των πυλών, στην πίστα του Nurburgring σε δοκιμές εξέλιξης. Φαίνεται έτοιμο να κοντραριστεί με τις BMW M2 και Mercedes-AMG CLA 45.

Δείτε το video με το νέο Audi RS3 Sedan σε δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring.

Η Audi έχει, εδώ και καιρό, παρουσιάσει ένα turbo μηχανικό σύνολο 2,5 λτ., το οποίο κοσμεί το μηχανοστάσιο των TT RS και RS3 Sportback το οποίο μελλοντικά αναμένεται να εξοπλίσει και το νέο RS3 Sedan. Η μόνη τους διαφορά βρίσκεται στην ιπποδύναμη, καθώς η έκδοση του TT RS έχει απόδοση 400 PS, ενώ του RS3 Sportback κρύβει κάτω από το καπό της 367 PS.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Audi σκοπεύει να επιτεθεί με την ισχυρότερη από τις δυο version του 2,5λιτρου κινητήρα στις BMW M2 και Mercedes-AMG CLA 45, αντιπροτείνοντας στα 370 άλογα της BMW και τα 380 της Mercedes-AMG, τα δικά της 400.
Την εμφάνιση του έκανε video με το RS3 Sedan σε στάδιο εξέλιξης και δοκιμών επί ευρωπαϊκού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στην πίστα του Nurburgring, που δείχνει το μοντέλο έντονα καμουφλαρισμένο, να πηγαίνει με το γκάζι στο πάτωμα.
Από όσα μπορούμε να ξεχωρίσουμε από το καμουφλαρισμένο στα σημεία αμάξωμα το εξωτερικό του επερχόμενου Audi RS3 Sedan θα δεχτεί τις σχεδιαστικές ανανεώσεις, που εμφανίστηκαν σε ολόκληρη την οικογένεια των Audi Α3 και S3, ενώ θα λάβει και αρκετά «δάνεια» από το TT RS, με τα νέα OLED φωτιστικά σώματα σχεδίασης τριών διαστάσεων, τη μεγάλη εξαγωνική μάσκα που «φιλοξενεί» το σήμα της μάρκας και το λογότυπο RS3, καθώς και το ανασχεδιασμένο σπόιλερ με την ένδειξη quattro στον προφυλακτήρα μπροστά. 
Περνώντας στον τομέα των επιδόσεων το RS3 Sedan αναμένεται να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δλ., λίγο πιο γρήγορα δηλαδή από τα 4,2 δλ. της CLA και τα 4,3 δλ. της Μ2, εν τούτοις λέγεται πως σε κάποιες αγορές, το μοντέλο της Audi θα περιορίζει την τελική του ταχύτητα όχι στα 250, αλλά στα 280 χλμ./ώρα, γεγονός που θα του δίνει πλεονέκτημα 30 χλμ./ώρα έναντι των ανταγωνιστών του.
Τέλος, το μηχανικό σύνολο του επερχόμενου RS3 Sedan θα «δένει» με το 7άρι S-tronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ η Quattro τετρακίνηση της μάρκας θα βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό. Το ντεμπούτο του ισχυρού σεντάν της Audi αναμένεται στις αρχές του 2017, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το κόστος κτήσης του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto