Audi S1 e-tron quattro Hoonitron: To νέο «όπλο» του Ken Block
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi S1 e-tron quattro Hoonitron: To νέο «όπλο» του Ken Block

3.003 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2021)

Εμπνευσμένο από το θρυλικό αγωνιστικό Sport Quattro S1 Pikes Peak είναι το Audi S1 e-tron quattro Hoonitron, το νέο παιχνίδι του Ken Block.

To Αudi με το οποίο ο Ken Block θα κάνει τα παιχνίδια του

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από την στιγμή που ο Ken Block ξεκίνησε την συνεργασία του με την Audi, ήταν αναμενόμενο η μάρκα να κατασκευάσει ένα νέο Gymkhana αγωνιστικό αυτοκίνητο. Έτσι και έγινε, υποδεχτείτε το Audi S1 e-tron quattro «Hoonitron».

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε μέσα σε 4 βδομάδες

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από το όνομά του, το μοντέλο είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό αγωνιστικό Sport Quattro S1 Pikes Peak αλλά δεν πρόκειται για κάποια τροποποιημένη έκδοση του ίδιου αυτοκινήτου. Το Audi S1 e-tron quattro «Hoonitron» είναι ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από την αρχή μέσα σε τέσσερις βδομάδες, σαν ένα μοντέρνο τετρακίνητο αγωνιστικό. Πρέπει να σημειώσουμε πως κάτι από το καπό δεν θα βρούμε τον θαυματουργό 5κύλινδρο της Audi αλλά ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, χωρίς δυστυχώς να έχει γίνει γνωστή η ισχύς του.

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Block

Ο Block λέγεται πως το έχει ήδη οδηγήσει και είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα κάποιο video από την πρώτη του εμπειρία μετά το επίσημο ντεμπούτο του. Σε δηλώσεις που έκανε πάντως σε site της Audi δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος από τις πρώτες δοκιμές.

Tέλος το Gymkhana, υποδεχτείτε το Electrikhana!

Ο Κen Block θα χρησιμοποιήσει Audi S1 E-Tron Quattro «Hoonitron» για το νέο του project, το οποίο φαίνεται πως θα ονομάζεται πλέον Electrikhana, αφού θα δίνεται έμφαση στις δυνατότητες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων…
 
Είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό Sport Quattro S1 Pikes Peak
- Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε μέσα σε 4 βδομάδες
- Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Block
- Tέλος το Gymkhana, υποδεχθείτε το Electrikhana!
Πώς βλέπετε την στροφή του Ken Block στα ηλεκτρικά; Θα γίνουν τα ηλεκτρικά τόσο διασκεδαστικά όσο τα μοντέλα με θερμικό μοτέρ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
KIA