Aurus Komendant: Το νέο αυτοκίνητο των Ρώσων ολιγαρχών
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aurus Komendant: Το νέο αυτοκίνητο των Ρώσων ολιγαρχών

4.425 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2022)

Το ολοκαίνουργιο Aurus Komendant είναι το νέο ρωσικό υπερπολυτελές SUV, το οποίο έρχεται ως η απάντηση των Ρώσων στους Ευρωπαίους!

Η απάντηση της Ρωσίας στα υπερπολυτελή SUV

Σχεδιασμένο για να παρέχει «την πληρέστερη άνεση σε κάθε ταξίδι», το νέο Aurus Komendant είναι ένα υπερπολυτελές SUV στο ίδιο πνεύμα με τις Bentley Bentayga και Rolls-Royce Cullinan. Το 100% ρωσικό μοντέλο έρχεται ως η απάντηση στα αντίστοιχα μοντέλα των  Ευρωπαίων κατασκευαστών και πλέον αναμένεται να παρέχει τις υπηρεσίες του στους Ρώσους ολιγάρχες που θα το χρησιμοποιήσουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πληθωρικό εξωτερικό και μεγάλο μεταξόνιο

Το μοντέλο ξεχωρίζει από την τεράστια μάσκα με τα 22 σιρίτια, αλλά και τους προβολείς LED που την πλαισιώνουν, όπως και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα. Τα παράθυρα διαθέτουν διπλά τζάμια, ενώ οι τροχοί ξεκινούν από τις 20 ίντσες και φτάνουν μέχρι και τις 22. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τετράγωνες απολήξεις εξάτμισης και θερμαινόμενο παρμπρίζ. Οι διαστάσεις του Aurus Komendant αναφέρουν μήκος 5.380 χλστ., πλάτος 2.004 χλστ, ύψος 1.820 χλστ. και μεταξόνιο 3.100 χλστ.

Εσωτερικό με mini bar και τραπεζάκια

Στο εσωτερικό στοιχεία πολυτέλειας όπως δέρμα Nappa, νίκελ χαρακτηριστικά και επένδυση από ξύλο είναι φυσικά παρόντα. Σε αυτά προσθέστε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ένα σύστημα infotainment με μεγάλη οθόνης αφής και ένα αναλογικό ρολόι. Οι αγοραστές θα βρουν επίσης ένα σύστημα ελέγχου κλιματισμού τεσσάρων ζωνών, φωτισμό περιβάλλοντος, θερμαινόμενες/ψυχρές ποτηροθήκες και εμπρός/πίσω ασύρματους φορτιστές smartphone. Τα δύο μεμονωμένα καθίσματα στο πίσω μέρος διαθέτουν λειτουργίες θέρμανσης, αερισμού και μασάζ. Χωρίζονται από μια φαρδιά κεντρική κονσόλα που διαθέτει τραπέζια που μπορούν να αναπτυχθούν καθώς και ένα «mini bar» με ψυγείο. Το μοντέλο διαθέτει επίσης ένα σύστημα ψυχαγωγίας πίσω με δύο ξεχωριστές οθόνες.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN