Tο νέο μονοθέσιο δεν έχει προχωρήσει σε αλλαγές, με τα συνηθισμένα χρώματα (μπλε, κίτρινο και κόκκινο) να παραμένουν στο αμάξωμα.

Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Red Bull

2.228 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2019)

Αν και η Red Bull είχε αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχε δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να δει την κανονική εξωτερική εμφάνιση που θα έχει στους αγώνες της σεζόν για το 2019. Αυτό μέχρι σήμερα, όπου η ομάδα αποκάλυψε την μορφή του RB15.

Όπως βλέπουμε το νέο μονοθέσιο δεν έχει αλλαγές, με τα συνηθισμένα χρώματα (μπλε, κίτρινο και κόκκινο) να παραμένουν στο αμάξωμα, κάτι που θεώρησε σωστό και η ίδια η ομάδα αναφέροντας ότι τα συγκεκριμένα χρώματα είναι μέρος της ταυτότητας της.
 
Από κει και πέρα, σε άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, το λογότυπο της Honda (όπου θα προμηθεύσει με κινητήρες την Red Bull) έχει αντικαταστήσει αυτό της Tag Heuer, στο κάλυμμα του κινητήρα, ωστόσο η Tag Heuer συνεχίζει να υποστηρίζει τη Red Bull έχοντας το δικό της λογότυπο μπροστά από το cockpit.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το παρόν δίνει και το λογότυπο της Aston Martin. Θυμηθείτε εδώ το ντεμπούτο του νέου μονοθεσίου με την μοναδική εξωτερική εμφάνιση.

Mercedes
moto