• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Έχει ήδη γίνει παραγγελία για 5 Lightyear One.

Όταν ο αριθμός των παραγγελιών φτάσει τα 200 αυτοκίνητα, θα ξεκινήσει η παραγωγή τους.

Lightyear: Φόρτιση με ηλιακή ενέργεια (+vid)

Διαβάστηκε από 2176 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/7/2017

Ολλανδοί δημιούργησαν ένα ηλεκτρικό μοντέλο που δεν θα χρειάζεται ποτέ φόρτιση και σε τιμή.. χώμα για μια τέτοια τεχνολογία. Γνωρίστε το!

 
Μία ολλανδική εταιρεία με το όνομα Lightyear βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης ενός φορτιζόμενου από την ηλιακή ενέργεια μοντέλου, που η εταιρεία υπόσχεται ότι μπορεί να χρησιμοποιείται επί μήνες χωρίς να χρειαστεί επαναφόρτιση ούτε μία φορά.

Το όνομα αυτού είναι Lightyear One και όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα γίνει το πρώτο μοντέλο που θα διατεθεί στις αγορές που θα χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια και το πρώτο που είναι εξοπλισμένο με τετρακίνηση.
 
Η ανακοίνωση συνεχίζει: « Tώρα, όλα τα αυτοκίνητα στον κόσμο μέσα σε ένα χρόνο κάνουν 9.500.000.000.000 χλμ βασισμένα σε διάφορες μορφές καυσίμου που επιβαρύνουν το περιβάλλον. Στόχος μας είναι να επιταχύνουμε την υιοθέτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το 2030».

Έχει ήδη γίνει παραγγελία για 5 Lightyear One χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι επιδόσεις του ή περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανικά του μέρη. Σύμφωνα, με την εταιρεία, όταν ο αριθμός των παραγγελιών φτάσει τα 200 αυτοκίνητα, θα ξεκινήσει η παραγωγή τους.

Η τιμή του φτάνει τα 119.000 ευρώ.