O κ. Μανούσος, ένας εκ των τριών τυχερών της κλήρωσης του Best Car 2017, παρέλαβε το Nissan Micra το οποίο θα κρατήσει για τον επόμενο χρόνο!

Ο κ. Μεθενίτης (υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Nissan «Νικ. Ι. Θεοχαράκης») παραδίδει τα κλειδιά και «βάζει» τον τυχερό νικητή κ. Μανούσο μέσα στον σύγχρονο κόσμου του νέου Micra.

Οι κ. Μεθενίτης και Καπογιάννης έλυσαν κάθε απορία του κ. Μανούσου ώστε να απολαύσει στο έπακρο την συμβίωση μαζί με το νέο Micra.

Οι κ. Μεθενίτης και Καπογιάννης έλυσαν κάθε απορία του κ. Μανούσου ώστε να απολαύσει στο έπακρο την συμβίωση μαζί με το νέο Micra.

Οι κ. Μεθενίτης και Καπογιάννης έλυσαν κάθε απορία του κ. Μανούσου ώστε να απολαύσει στο έπακρο την συμβίωση μαζί με το νέο Micra.

Η «εκπαίδευση» του κ. Μανούσου αφορούσε τα πάντα σχετικά με το νέο Micra.

O κ. Μανούσος ήταν ένας από τους 3 μεγάλους τυχερούς του διαγωνισμού Best Car 2017.

O κ. Μανούσος ήταν ένας από τους 3 μεγάλους τυχερούς του διαγωνισμού Best Car 2017.

O κ. Μανούσος ήταν ένας από τους 3 μεγάλους τυχερούς του διαγωνισμού Best Car 2017.

Ο νικητής σας προτρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμά του και να δηλώσετε συμμετοχή στον επόμενο διαγωνισμό που θα γίνει σύντομα (Best Car 2018) και που ξέρετε; Μπορεί του χρόνου να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς…

Δυναμική εμφάνιση και ξεχωριστό χαρακτήρα επιδεικνύει σχεδιαστικά το νέο Micra, αποτελώντας ένα από τα πιο καλαίσθητα μικρά αυτοκίνητα.

Το νέο Micra είναι από τα πιο ευχάριστα αυτοκίνητα της κατηγορίας και σε οδηγικό επίπεδο.

Ομορφο και ποιοτικό είναι στο εσωτερικό του το νέο Micra, με την έκδοση Techna να προβάλλει ιδιαίτερα σύγχρονη εικόνα σε διάκοσμο και σε εξοπλισμό.

Best Car: Παράδοση Nissan Micra στον νικητή

4.745 Επισκέψεις στο άρθρο

Το τρίτο μεγάλο δώρο του διαγωνισμού Best Car 2017 του AutoΤρίτη παραδόθηκε στον τυχερό κ. Ζήση Μανούσο, ο οποίος για τον επόμενο έναν χρόνο θα οδηγεί το ολοκαίνουριο Nissan Micra.

Απονομών συνέχεια για τους νικητές του Best Car 2017. O μεγάλος διαγωνισμός του Auto Τρίτη δεν έριξε μόνο φως στις προτιμήσεις και την αντίληψη των Ελλήνων οδηγών γύρω από τα αυτοκίνητα που πωλούνται στη χώρα μας, αλλά μοίρασε και μεγάλα δώρα. Από εκείνα ξεχωρίζουν τα 3 αυτοκίνητα που κληρώθηκαν σε ισάριθμους τυχερούς για μια ολόκληρη χρονιά. Μετά τα Audi Q2 και Citroen C3, άλλος ένας φίλος του περιοδικού προστίθεται στη λίστα των «τυχερών» που προέκυψαν από την συμμετοχή τους στην μεγάλη κλήρωση του θεσμού. Ο κ. Ζήσης Μανούσος παρέλαβε το νέο Nissan Micra από τις εγκαταστάσεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης στον Κηφισό. Την παράδοση έκανε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Νικ. Ι. Θεοχαράκης, κ. Ιωάννης Μεθενίτης, παρουσία του υπεύθυνου σύνταξης του περιοδικού μας, κ. Κώστα Καπογιάννη. Παρακολουθώντας την σύντομη αλλά περιεκτική «εκπαίδευση» που του παρείχαν οι παραπάνω κύριοι σχετικά με τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του νέου Micra, ο κ. Μανούσος έχει την ευκαιρία να τα χαρεί για έναν ολόκληρο χρόνο. 
 

To νέο Nissan Micra με μια ματιά 
Το αυτοκίνητο που «κέρδισε» για έναν χρόνο ο κ. Μανούσος είναι ένα Nissan Micra με κινητήρα πετρελαίου 1,5 λτ. dCi και στο πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Techna, με τιμή καταλόγου στα 18.490 ευρώ. Σε αυτή την έκδοση το νέο Micra είναι πραγματικά ένα από τα πληρέστερα μικρά αυτοκίνητα της κατηγορίας, περιλαμβάνοντας όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας καθώς και τα υποσυστήματα του Nissan Safety Shield.
 
Εμφάνιση
Σχεδιαστικά το νέο Micra είναι ένα από τα πιο καλαίσθητα αυτοκίνητα της κατηγορίας με δυναμική εικόνα και ξεχωριστό χαρακτήρα σε όλες του τις εκδόσεις. Στην έκδοση Techna εξοπλίζεται με 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, αεροτομή στο πίσω μέρος και φιμέ κρύσταλλα, στοιχεία που τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του.  
 
Κινητήρας-Επιδόσεις
Ο πετρελαιοκινητήρας των 1,5 λτ. που εφοδιάζει το Micra, αποδίδει 90 ίππους και καταναλώνει 5,4 λτ. πετρελαίου ανά 100 χλμ., ενώ διακρίνεται για τις πολύ καλές του επιδόσεις αλλά και την πολιτισμένη του λειτουργία. 
 
Εσωτερικό-Χώροι
Iδιαίτερα ευχάριστο και σύγχρονο είναι το νέο Nissan Micra και στο εσωτερικό του με την εικόνα να χαρακτηρίζεται high-tech μέσω της οθόνης αφής των 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων που διαθέτει αυτή η έκδοση. Τα μαλακά υλικά στο ταμπλό, η προσεγμένη συναρμολόγηση και το φινίρισμα, υπογραμμίζουν το πολύ καλό επίπεδο της ποιότητας, ενώ οι χώροι είναι καλοί για 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους (300 λίτρα).
 
Στο δρόμο
Το νέο Micra έρχεται να συμπληρώσει τον συνολικά καλό του χαρακτήρα και σε οδηγικό επίπεδο, παρουσιάζοντας ευχάριστη και ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά. Είναι άνετο και σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες, ενώ προσφέρει και πολύ καλή αίσθηση στον οδηγό που θα θελήσει να κινηθεί σβέλτα σε δρόμο με στροφές. Εκεί, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα όρια που συνήθως προβάλλουν τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας, παρουσιάζοντας δυναμική οδική συμπεριφορά. 

Μας είπε για το νέο Micra
«Ευχαριστώ πολύ το AutoΤρίτη και την Nissan Nικ. Ι. Θεοχαράκης για την παραχώρηση του Micra για έναν χρόνο. Αν και δεν συνηθίζω να συμμετέχω σε διαγωνισμούς γενικά, ο διαγωνισμός Best Car μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω από κοντά ένα από τα καλύτερα ίσως σύγχρονα μικρά αυτοκίνητα. Μου αρέσει πολύ το Micra και ειδικά σε αυτή την έκδοση που μου παραχωρήθηκε καθώς περιλαμβάνει τα πάντα και αποτελεί πραγματικά ένα καθημερινό εργαλείο χρήσης. Παράλληλα, με έχει «κερδίσει» ο κινητήρας του τόσο σε ισχύ και λειτουργία όσο και σε κατανάλωση, ενώ δεν περίμενα ότι οδηγικά θα ήταν τόσο ευχάριστο και ευκολοδήγητο. Σας ευχαριστώ και πάλι και ανυπομονώ να πάρω μέρος και στον επόμενο διαγωνισμό…» 
 
Με εκτίμηση,
Ζήσης Μανούσος

AUTOFIT PASXA
4green