Ο Αναστάσιος Αλεφραγκής παρέλαβε ένα ολοκαίνουργιο Opel Grandland X με τον 1.600άρη turbo diesel κινητήρα ισχύος 120 ίππων στα πλαίσια του Best Car 2018.

«Το πήρα το κλειδί! Ποιος με πιάνει τώρα!!!»

Best Car: Παράδοση Opel Grandland X στο νικητή

3.427 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Αλεφραγκή, τον έναν από τους τέσσερις νικητές του διαγωνισμού Best Car by AutoΤρίτη 2018, που παρέλαβε το δώρο του, το νέο Opel Grandland X 1,6 CDTi 120 ίππων για ένα χρόνο.

-Αυτό θα το πάρω εγώ;
-Ναι, δικό σου είναι.
-Είσαι σίγουρος; Δε μου κάνετε κάποια πλάκα;
-Αν συνεχίσεις να ρωτάς, θα στο πάρουμε πίσω! 
-Δε το πιστεύω, έχω πάθει μεγάλη «ζημιά»…

O διάλογος γνωριμίας με τον έναν από τους τέσσερις νικητές του διαγωνισμού Best Car by AutoΤρίτη 2018, τον Αναστάσιο Αλεφραγκή, όταν πρωτοσυνάντησε το δώρο του. Ποιο ήταν αυτό; Το νέο Opel Grandland X με τον diesel κινητήρα 120 ίππων στο ανώτερο εξοπλιστικό επίπεδο Χ-Clusive, για έναν ολόκληρο χρόνο, με πληρωμένα όλα τα πάγια έξοδά του.

Όπως καταλάβατε, ο Αναστάσης ήταν απόλυτα ενθουσιασμένος με το νέο του αυτοκίνητο, που κέρδισε στο διαγωνισμό μας και ανυπομονούσε να το πάρει και να φύγει, να ξεκινήσει τις βόλτες του και να το δείξει στους φίλους του. 

Ο κύριος Τάσος Καραμπέρης, Business Development Manager της Opel Hellas, ανέλαβε να δώσει τα κλειδιά στον νικητή μας και να του κάνει μια μίνι παρουσίαση, με τη βοήθεια των συντακτών μας που βρέθηκαν εκεί, ενώ ο τυχερός νικητής, ενθουσιαζόταν όλο και περισσότερο από τις δυνατότητες του νέου του αυτοκινήτου.

Επιμελής φοιτητής πάνω απ΄ όλα
Ο Αναστάσης όπως μας είπε είναι φοιτητής του οικονομικού τμήματος της ΑΣΟΕΕ και μάλιστα εκεί θα πήγαινε αμέσως μετά την παράδοση του νέου του αυτοκινήτου, καθώς είχε απογευματινό μάθημα, παρόλο που είχε μεγάλη ανυπομονησία να οδηγήσει το Grandland X.
Μετά το μάθημα ωστόσο, είχε ήδη ειδοποιήσει τους φίλους του να μην κανονίσουν κάτι, καθώς θα τους πήγαινε βόλτα στην Πεντέλη για να οδηγήσει το δώρο του. Ωστόσο ο κ. Αλεφραγκής αποκάλυψε στο τέλος πως αυτό που ανυπομονεί περισσότερο είναι να έρθει το καλοκαίρι, όπου θα πάει στην Σαντορίνη, τον τόπο που κατάγεται και μεγάλωσε, για να απολαύσει τις βόλτες του στην Οία και τον προφήτη Ηλία με το νέο GrandLand X. 

Αναστάση καλές βόλτες και περιμένουμε ένα μπουκάλι Vinsanto όταν γυρίσεις από τη Σαντορίνη!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw