• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το πακέτο αναβάθμισης Lumma CLR X6 R της BMW X6 M απευθύνεται σε αυτούς που δεν τους αρέσει να περνάνε απαρατήρητοι.

Οι άνθρωποι της Lumma Design κατάφεραν να πάρουν από το twin-turbo V8 μοτέρ της BMW, επιπλέον 175 ίππους και 230 Nm, φτάνοντας την ισχύ στα 750 άλογα και τη ροπή στα 980 Nm.

Η φανταχτερή κίτρινη λογική, συνεχίζεται αμείωτα και στο εσωτερικό.

BMW X6 M με 750 ίππους

5.427 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2016

Αν έχετε μια BMW X6 Μ (λέμε τώρα...) και θεωρείτε πως δεν σας προσέχουν αρκετά στο δρόμο, δείτε τη βελτίωση της Lumma Design, που προσθέτει στο «καυτό» SAV ένα φανταχτερό κίτρινο χρώμα, carbon body kit, αλλά και 175 ίππους ακόμα... Μήπως να την ...παίρνατε σε άλλη απόχρωση;

 
Σίγουρα η αναβάθμιση της Lumma Design στην BMW X6 M, απευθύνεται σε αυτούς που δεν τους αρέσει να περνάνε απαρατήρητοι. Για ποιον άλλο λόγο θα επέλεγε κάποιος ένα αυτοκίνητο σε νέον κίτρινη απόχρωση; Λόγω του χρώματος, το αποκλειστικό body kit που διαθέτει carbon στοιχεία και το οποίο προσθέτει 40 χλστ. στο μήκος του οχήματος, περνάει σε δεύτερη μοίρα.
 
Επιπλέον νέα στοιχεία στο SUV είναι το νέο καπό, ο custom διαχύτης, οι κεντρικά τοποθετημένες 4 απολήξεις της εξάτμισης, τα σπόιλερ, αλλά και οι τροχοί των 22 ιντσών. Η φανταχτερή κίτρινη λογική, συνεχίζεται αμείωτα και στο εσωτερικό.
 
Το πακέτο αναβάθμισης ονομάζεται Lumma CLR X6 R και ευτυχώς δεν περιορίζεται μονάχα στην εμφάνιση. Βλέπετε οι άνθρωποι της Lumma Design κατάφεραν να πάρουν από το twin-turbo V8 μοτέρ της BMW, επιπλέον 175 ίππους και 230 Nm, φτάνοντας την ισχύ στα 750 άλογα και τη ροπή στα 980 Nm. Αν και δεν ανακοινώνεται επίδοση στο 0-100 χλμ./ώρα, οι βελτιωτές λένε πως αφαιρούν τον ηλεκτρονικό κόφτη, αφήνοντας το όχημα να αναπτύσσει ταχύτητες έως και 300 χλμ./ώρα.