Best Car 2020: Βραβείο Autocheck

3.663 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2020)

Απονεμήθηκαν και φέτος τα βραβεία Autocheck με την Kia να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Δείτε πως έλαμψε δια της απουσίας της από τις αναφορές η κορεάτικη φίρμα.


Το βραβείο Autocheck προκύπτει από μια έρευνα που δίνει φωνή στον καταναλωτή και μπορεί να εκφράσει τα παράπονά του, αλλά την ίδια στιγμή αναδεικνύει τις εταιρείες που κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, αφού παρέχει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να τις επιβραβεύσει, για την προσπάθειά τους αυτή.

Το Autocheck πέρασε με μεγάλη επιτυχία στην 6η φάση συναντώντας για μια ακόμη φορά μεγάλη αναγνώριση από εκατοντάδες συμμετέχοντες. Κάποιες μάρκες συνέχισαν να παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία αποσπώντας θετικές κριτικές -πράσινες αναφορές-, ωστόσο μια ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση.

Αναλυτικότερα, το φετινό βραβείο έχει να κάνει με τις κόκκινες αναφορές, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, καθώς η Kia έλαψε δια της απουσίας της, ούσα η μάρκα με τις λιγότερες κόκκινες αναφορές στη διάρκεια της έρευνας!

Τι σημαίνει η κόκκινη αναφορά; Όταν κάποιος αισθάνεται απογοητευμένος από το αυτοκίνητο που αγόρασε, εκφράζει την απογοήτευσή του με μια κόκκινη αναφορά. Δικός μας στόχος βέβαια είναι να σταματήσουν τελείως οι κόκκινες αναφορές. Να είναι όλοι οι κάτοχοι ευχαριστημένοι από τα αυτοκίνητά τους και τις υπηρεσίες After Sales που απολαμβάνουν.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto