Ένα από τα στοιχεία που έχει κερδίσει τους νικητές του C3 από την πρώτη στιγμή είναι ο χαρούμενος και μοντέρνος χαρακτήρας που αποπνέει.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα από τα στοιχεία που έχει κερδίσει τους νικητές του C3 από την πρώτη στιγμή είναι ο χαρούμενος και μοντέρνος χαρακτήρας που αποπνέει.

Best Car: H ζωή των νικητών με το Citroen C3

7.273 Επισκέψεις στο άρθρο

Κάναμε ένα πρώτο τσεκάρισμα στο πώς τα περνάει το τυχερό ζευγάρι που κέρδισε ένα χρόνο συμβίωση με το Citroen C3 μέσω του διαγωνισμού Best Car του AutoΤρίτη. Όπως μπορείτε να δείτε ο βίος είναι κανονικά ανθόσπαρτος!

Δεν είναι ακριβώς ενδιάμεσος έλεγχος, δεν έχουμε λόγο εξάλλου για κάτι τέτοιο. Από την άλλη πλευρά δε χάνουμε ευκαιρία να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν κατά καιρούς κερδίσει σε διαγωνισμούς μας και ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα δώρα. Μια τέτοια περίπτωση είναι το ζεύγος του Σταύρου Μουζάκη και της Ευγενίας Αποστολοπούλου, οι οποίοι στις αρχές του Φλεβάρη φέτος κέρδισαν ένα χρόνο συμβίωση με το νέο Citroen C3. 

Χρωματικοί συνδυασμοί που δεν τελειώνουν και νεανικό στιλ δίνουν μοναδικό αέρα στο μικρό Citroen.

Χρωματικοί συνδυασμοί που δεν τελειώνουν και νεανικό στιλ δίνουν μοναδικό αέρα στο μικρό Citroen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ευρισκόμενοι σχεδόν στα μισά αυτής της «διαδρομής» αναζητήσαμε την επαφή μαζί τους για να δούμε εμπειρίες και εντυπώσεις. Και όσο και αν το ξέραμε ότι θα γίνει, ήταν μια ωραία και ευχάριστη είδηση όταν μάθαμε ότι το ζευγάρι είναι πια συζυγικό καθώς πριν από λίγο καιρό ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το αυτοκίνητο στην Ελλάδα αποτελεί συχνά μέλος της οικογένειας οπότε και στην περίπτωση του Σταύρου και της Ευγενίας όχι μόνο έδωσε το παρών στο μυστήριο αλλά εκτέλεσε και χρέη γαμήλιου οχήματος, με μεγάλη επιτυχία όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες. Όμορφο επιστέγασμα λοιπόν για το πρώτο διάστημα της επαφής του ζευγαριού με το νέο C3 και, όπως συχνά λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις! 
 
 

Η συμβίωση με το νέο Citroen C3 1,2 PureTech 82 PS 
Η άνεση της ανάρτησης είναι το βασικό στοιχείο που έχει σημειώσει ο κ. Μουζάκης όπως μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο το εμπρός μέρος «σιδερώνει» τις ανομοιομορφίες του δρόμου είναι αυτό που έχει αποσπάσει τα πιο πολλά θετικά. Είναι εξάλλου κάτι το οποίο έχουμε σημειώσει κι εμείς στις δοκιμές και τα συγκριτικά τεστ στα οποία έχει συμμετοχή μέχρι τώρα το μικρό γαλλικό μοντέλο. Η εμφάνιση παραμένει ισχυρό θέλγητρο καθώς παρά το πέρασμα κάποιων μηνών είναι εμφανές ότι συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον και να φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα του ζευγαριού που συντροφεύει αλλά και των εξωτερικών παρατηρητών. 
 
Να θυμήσουμε εδώ ότι το μεγάλο αυτό δώρο διαθέτει τον 1.200άρη PureTech κινητήρα ο οποίος αποδίδει 82 ίππους και 118 Nm ροπής παρέχοντας καλά αποθέματα δύναμης σε όλο το φάσμα των στροφών. Φυσικά οι προδιαγραφές αναφέρουν εργοστασιακή κατανάλωση στα 4,6 λτ./100 χλμ. η οποία στην πράξη «μεταφράζεται» σε 5,8 λτ./100 χλμ.. Δεν απομακρύνεται λοιπόν από τη συνήθως πολύ αισιόδοξη ονομαστική τιμή και αυτό δείχνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο πόσο οικονομικό είναι στην πράξη το νέο C3. 
 
Βασικός σύμμαχος για την καλή διαβίωση στο εσωτερικό είναι βέβαια και ο εξοπλισμός ο οποίος στο επίπεδο Feel του αυτοκινήτου που έχει παραχωρηθεί διαθέτει πλήρες πακέτο ασφάλειας με έξι αερόσακους, ESP, υποβοήθηση ανηφόρας, έλεγχο λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, αναγνώριση κόπωσης και πολλά ακόμη. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto