• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το minimal εσωτερικό του Peugeot 2008 είναι μοντέρνο σχεδιαστικά και καλό ποιοτικά. Ο πίνακας οργάνων και το μικρό τιμόνι κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Στιβαρό είναι το εσωτερικό του Captur, το οποίο προτάσσει ένα πιο νεανικό και μοντέρνο προφίλ με high-tech χαρακτήρα.

Το σύνολο στην καμπίνα του C3 Aircross, δείχνει πολύ νεανικό και μαζί με τον πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής αποδεικνύεται και ιδιαιτέρως λειτουργικό.

Εσωτερικό: Ξεχωρίζει στο νήμα η απτή ποιότητα του 2008

70.707 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/2/2018

Η minimal λογική που ακολουθεί η καμπίνα του 2008, με το μικρό σε διάμετρο τιμόνι και τον ψηλά τοποθετημένο πίνακα οργάνων είναι το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει με μια ματιά από τα άλλα δύο μοντέλα. Φυσικά εξερευνώντας το καλύτερο ανακαλύπτεις πως τελικά το ατού του είναι η ποιότητα των υλικών, με την πολύ καλή συναρμολόγησή τους και το προσεγμένο φινίρισμα. 

Στιβαρό είναι και το εσωτερικό του Captur, το οποίο προτάσσει ένα πιο νεανικό και μοντέρνο προφίλ με high-tech χαρακτήρα, χάρη στο σύστημα πολυμέσων R-LINK EVOLUTION με πλοήγηση και οθόνη αφής 7 ιντσών, στο οποίο παράλληλα έχει προσεχθεί πολύ και η εργονομία.

Ακόμα πιο μοντέρνα είναι η καμπίνα του C3 Aircross με ιδιαίτερα ελλειπτικά σχήματα στους αεραγωγούς, τιμόνι με πεπλατυσμένη την κάτω πλευρά του και μια ευμεγέθη οθόνη για το infotainment. Στον τομέα της ποιότητας όλα δείχνουν καλοβαλμένα ενώ ένα αρκετά μεγάλο οριζόντιο τμήμα καλύπτεται από σχετικά μαλακό πλαστικό προσθέτοντας πόντους στο τελικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ