Φαίνεται πως θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει ισχυρός ανταγωνιστής σε μοντέλα όπως το Ford Fiesta ST και το Volkswagen Polo GTI.

Citroen C3 σε VTS;

3.673 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2017)

Με το αγωνιστικό Citroen C3 R5 να είναι λίγες μόνο μέρες πριν το ντεμπούτο του, οι φήμες για ένα C3 VTS αναζωπυρώνονται. Θα θέλατε να προχωρήσει κάτι τέτοιο;

Mπορεί η Citroen να αποκάλυψε το C3 R5 για τους αγώνες ράλι λίγο καιρό πριν γίνει το ντεμπούτο του αυτόν τον μήνα με την προοπτική να το διαθέσει, έστω και σε μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του σε όσους θέλουν να το αποκτήσουν, ωστόσο οι φίλοι της αυτοκίνησης αλλά και της γαλλικής μάρκας κάνουν ένα βήμα παραπάνω και φαντάζονται πως θα μπορούσε να μοιάζει το C3 σε έκδοση VTS.

To R5 μάλιστα σε σχέση με την WRC έκδοση έχει προδιαγραφές πιο κοντά σε αυτές ενός εργοστασιακού μοντέλου και αν φύγουν τα αγωνιστικά χρώματα και κάποια πιο «extreme» αεροδυναμικά μέρη, τότε φαίνεται πως θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει ισχυρός ανταγωνιστής σε μοντέλα όπως το Ford Fiesta ST και το Volkswagen Polo GTI.
 
Το αφεντικό της Citroen Linda Jackson σε δηλώσεις τόνισε πως ένα τέτοιο όχημα θα ήταν επωφελές για την αυτοκινητοβιομηχανία: «Θα ήθελα να έχω ένα μοντέλο που να συνδέει τα οφέλη από το WRC και την Citroën Racing και έχουμε κάνει μία μελέτη», επιβεβαίωσε αρχικά και στη συνέχεια σημείωσε: «Ωστόσο για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πάρει κάποια απάντηση μέχρι στιγμής», ολοκλήρωσε.

Είναι άραγε κάτι που η αυτοκινητοβιομηχανία θα βάλει σύντομα στoν σχεδιασμό της; Θα θέλατε να το δείτε;

Mercedes
moto