Το ανανεωμένο ΤΤS αναμένεται να συνεχίσει να εξοπλίζεται με το 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα.

Το πίσω μέρος γίνεται τώρα λίγο πιο επιθετικό.

Το ανανεωμένο ΤΤS αναμένεται να συνεχίσει να εξοπλίζεται με το 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα.

Διαρροή: Aυτό είναι το Audi TTS facelift!

3.816 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2018)

Στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Audi TTS. Σύντομα η αποκάλυψη και του ΤΤ. Πάρτε μάτι!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες διαρροές που δείχουν το ανανεωμένο ΤΤ που αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα στην έκδοση ΤΤS. Η αποκάλυψη έγινε από ένα χρήστη του Instagram με την ονομασία tts_freunde.de και ασχολείται αποκλειστικά με το γερμανικό σπορ coupe μοντέλο.

Οι διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση είναι μικρές. Ξεκινώντας από τον πρόβολο, φαίνεται πως οι σχεδιαστές της Audi άντλησαν την έμπνευση τους από την κορυφαία ΤΤ RS έκδοση, αφού προσφέρουν στο μοντέλο μεγαλύτερους αεραγωγούς με ασημί λεπτομέρειες, ελαφρώς ανανεωμένη γρίλια, νέο σετ απο ρόδες, και ελαφρώς διαφοροποιημένες ποδιές και καθρέπτες.
 
Το πίσω μέρος γίνεται τώρα λίγο πιο επιθετικό, με το μάτι να πέφτει αμέσως πάνω στους δύο μικρούς αεραγωγούς που βρίσκονται πίσω από τους θόλους των τροχών, στον αλλαγμένο προφυλακτήρα και στο σύστημα εξάτμισης που έχει δυνολικά τέσσερις απολήξεις (δύο και δύο).

Όσον αφορά την ισχύ, το ανανεωμένο ΤΤS αναμένεται να συνεχίσει να εξοπλίζεται με το 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα, πάντως δεν πρέπει να θεωρείται απίθανη κάποια μικρή αύξηση της ισχύος που φτάνει τώρα τα 310 άλογα ενώ πηγές αναφέρουν ότι τα 0-100 χλμ./ώρα θα γίνονται σε περίπου 4,5 δευτερόλεπτα.

NEO TRAFIC
skoda