3 φωτογραφίες »

Το μάτι στον πρόβολο πέφτει πάνω στον προφυλακτήρα που φέρει πάνω του τρεις διαφορετικούς αεραγωγούς.

Διαρροή: H νέα Porsche 911 Turbo S

3.211 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2020)

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που διέρρευσαν και δείχνουν την νέα Porsche 911 Turbo S.


Οι πρώτες εικόνες της νέας Porsche 911 Turbo S διέρρευσαν στο διαδίκτυο από το ισπανικό blog «cochespias» στο Instagram. Το μοντέλο «συνελήφθη» παρκαρισμένο χωρίς ίχνος καμουφλάζ πάνω του, κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να εντοπίσουμε τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Το μάτι στον πρόβολο πέφτει πάνω στον προφυλακτήρα που φέρει πάνω του τρεις διαφορετικούς αεραγωγούς ενώ πρέπει να σημειωθεί πως τώρα οι δύο μικρότεροι που υπάρχουν στις δύο άκρες έχουν μεγαλώσει αισθητά σε σχέση με προηγουμένως. Στο πλαϊνό μέρος βλέπουμε τα γράμματα «Turbo S» ενώ οι αεραγωγοί στους πίσω θόλους βοηθούν στην καλύτερη ψύξη του μοτέρ. Οι ζάντες θυμίζουν την 991 στην έκδοση «Τurbo S Exclusive Series και τέλος, η αεροτομή δεν φαίνεται να έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Το σκηνικό στην καμπίνα είναι γνώριμο με τα γράμματα «Τurbo S» να κοσμούν το κατώφλι ενώ τα καθίσματα είναι δερμάτινα και μαύρου χρώματος με κόκκινες ραφές.

Η ισχύς θα πηγάζει πιθανότατα από τον 6κύλινδρο boxer κινητήρα 3,8 λίτρων που κινούσε και την προηγούμενη Turbo S με την απόδοση να φτάνει τα 640 άλογα. Η νέα Turbo S θα είναι για μια ακόμη φορά τετρακίνητη και θα εξοπλίζεται με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της φίρμας.

ELASTIKA 2024
moto