4 φωτογραφίες »

Διαρροή: To νέο Golf R

14.206 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2020)

Το νέο Golf R «συνελήφθη» από τον κατασκοπευτικό φακό λίγο πριν το ντεμπούτο του. Ρίξτε μια ματιά στην πρώτη φωτογραφία για το εσωτερικό του και διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε από το κορυφαίο Golf!

O ερχομός της «R» έκδοσης για το νέο VW Golf δεν είναι κρυφός αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε διαρρεύσει κάποια φωτογραφία του μοντέλου χωρίς βαρύ καμουφλάζ. Αυτό πλέον αλλάζει καθώς δημοσιεύτηκαν στο Instagram τέσσερις φωτογραφίες του μοντέλου.

Εξαιτίας του μαύρου χρώματος δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για ολόκληρη την εξωτερική σχεδίαση του νέου Golf R, φαίνεται όμως καθαρά ότι το hot-hatch θα υιοθετήσει νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς ενώ στο πλάι βλέπουμε νέες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με μπλε δαγκάνες και ασημένιες θήκες καθρεπτών. Στο πίσω μέρος, βλέπουμε επίσης έναν καινούριο προφυλακτήρα, μαύρο διαχύτη αλλά και δύο διπλές απολήξεις για το σύστημα εξάτμισης.

Η μοναδική φωτογραφία που υπάρχει για το εσωτερικό του αποκαλύπτει πως το Golf R θα έχει σπορ τιμόνι με μπλε ραφές και με μεγάλα paddles ενώ πιθανότατα θα υπάρχει και ένα μπουτόν «R» για την ενεργοποίηση του πιο εκρηκτικού mode οδήγησης.

Επίσημες πληροφορίες για το μηχανικό σύνολο δεν υπάρχουν, οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγο όμως ότι η ισχύς θα πηγάζει από έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ισχύ 333 άλογα σε συνδυασμό με DSG κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας.

Το ντεμπούτο του νέου Golf R δεν θα αργήσει…
 

SPRING SEAT
NISSAN