3 φωτογραφίες »

Tο SUV στη νέα του γενιά θα λάβει έμπνευση από το νέο Juke.

Διέρρευσαν εικόνες του νέου Nissan X-Trail

5.757 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2020)

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες που διέρρευσαν για το νέο Nissan X-Trail. Τι αλλαγές θα έχει με το τωρινό μοντέλο;


O κατασκοπευτικός φακός έχει ήδη «συλλάβει» τον νέο Nissan X-Trail να βρίσκεται σε δοκιμές εν αναμονή της επίσημης παρουσίασής του και τώρα ήρθαν στο φως οι πρώτες επίσημες εικόνες για το μοντέλο μετά από διαρροή από το υπουργείο Οικονομικών της Βραζιλίας.

Οι εικόνες αυτές που βλέπετε είναι οι πατέντες για το νέο X-Trail που θέλει να λανσάρει η Nissan στην χώρα. Απ ό,τι μπορούμε να διακρίνουμε, το SUV στη νέα του γενιά θα λάβει έμπνευση από το νέο Juke, υιοθετώντας πιο μοντέρνα V-Motion γρίλια, πιο λεπτά LED φώτα τοποθετημένα ψηλά στον πρόβολο, κάθετους αεραγωγούς στις δύο άκρες και νέα κυρίως φωτιστικά σώματα. Στρέφοντας το βλέμμα στο υπόλοιπο αμάξωμα, η σχεδίαση είναι πιο ακραία σε σχέση με την τωρινή γενιά ενώ μεγάλες φαίνεται πως θα είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος, χάρη στα νέας σχεδίασης φώτα και την καινούρια αεροτομή.

Διαφοροποιήσεις σε αρκετά μεγάλη έκταση αναμένουμε στην καμπίνα αφού το νέο X-Trail αναμένεται να επωφεληθεί από ποιοτικότερα υλικά κατασκευής και περισσότερη τεχνολογία. Ο οδηγός θα έχει στα χέρια του ένα τιμόνι με επίπεδη βάση και πίσω από αυτό θα υπάρχει ένας νέος πίνακας οργάνων ενώ στο κέντρο θα βρίσκεται η οθόνη για το σύστημα infotainment.

Πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν, ωστόσο δίπλα στους κινητήρες εσωτερικής καύσης αναμένουμε να τοποθετηθούν ήπια υβριδικά και plug-in υβριδικά σύνολα.

Πότε πρέπει να περιμένουμε τη νέα γενιά δεν έχει γίνει γνωστό, υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο παντως πως η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στα μέσα του 2020 με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθεί στις αρχές του 2021.
 

FORD E-TRANSIT
OPEL