Οι εικόνες που διέρρευσαν προέρχονται από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες που διέρρευσαν προέρχονται από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Διέρρευσαν τα σκίτσα του νέου Mazda CX-50

2.730 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2021)

Σκίτσα που αποκαλύπτουν την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το νέο Mazda CX-50 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Η Mazda ετοιμάζεται να λανσάρει τα CX-50, CX-60, CX-70 και CX-80 προκειμένου να αυξήσει τις προσφορές της στην κατηγορία των SUV, με δύο από αυτά και συγκεκριμένα τα CX-60 και CX-80 να έχουν επιβεβαιωθεί και για την ευρωπαϊκή αγορά. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να έχουν οικείο σχεδιασμό με τα πιο πρόσφατα SUV της μάρκας και αυτό επιβεβαιώθηκε από κάποια σχέδια που διέρρευσαν και αφορούν το CX-50.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Διέρρευσαν τα αρχικά σχέδια 

Οι εικόνες που διέρρευσαν προέρχονται από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ, αφού πιθανότατα το CX-50 προορίζεται για τη συγκεκριμένη αγορά.
 
Κοιτώντας τις εικόνες παρατηρούμε πως το μοντέλο θα φέρει λεπτά φωτιστικά σώματα και μία ευρεία γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος. Ο προφυλακτήρας θα φιλοξενεί πολλές εισόδους αέρα διαφορετικών διαστάσεων, ενώ στο πίσω μέρος και συγκεκριμένα στο τέλος της οροφής υπάρχει εγκατεστημένη μία μικρή αεροτομή.
 

Ένα πιο ευρύχωρο CX-5

Με τον ερχομό του το CX-50 θα συμπληρώσει το CX-5 στην γκάμα της Mazda, αποτελώντας την πιο ευρύχωρη έκδοσή του, ωστόσο όπως προαναφέραμε το πιθανότερο είναι πως δε θα προσφερθεί στην Ευρώπη. Θυμίζουμε πως το CX-5  θα παραμείνει διαθέσιμο στην Γηραιά Ήπειρο, όπως πρόσφατα γνωστοποίησε η ιαπωνική εταιρεία.
 

Οι πιθανοί κινητήρες 

Επιστρέφοντας στο CX-50, διαρροές κάνουν λόγο πως θα βασίζεται στην Large Architecture πλατφόρμα, ενώ σχετικά με τα μοτέρ που θα το εξοπλίσουν, φημολογείται πως η λίστα περιλαμβάνει τον ήπια υβριδικό Skyactiv-G χωρητικότητας 2,5 λίτρων ισχύς 190 άλογων και 270 Nm ροπής, τον υπερτροφοδοτούμενο Skyactiv-G ίδιας χωρητικότητας με απόδοση 230 άλογα και 420 Nm ροπής αλλά και τον Skyactiv-X στα 3,0 λίτρα με ηλεκτρικό σύστημα 48V και ισχύ 285 άλογα και 340 Nm ροπής. Στο diesel, υπάρχει ο Skyactiv-D στα 2,2 και τα 3,3 λίτρα με ισχύ 190 και 285 άλογα αντίστοιχα.

Δεν αργεί το ντεμπούτο του!
- Σκίτσα από το νέο Mazda CX-50 έκαναν την εμφάνισή τους.
- Οικείος σχεδιασμός για το πιο ευρύχωρο «CX-5»
Θα περίμενες να δεις κάτι διαφορετικό ή είσαι εντάξει με την εξωτερική του εμφάνιση;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green