Aναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και νέες επενδύσεις συναντούμε στην καμπίνα του ανανεωμένου C4 Cactus, που διατηρεί το μοντέρνο και πρακτικό της χαρακτήρα.
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και νέες επενδύσεις συναντούμε στην καμπίνα του ανανεωμένου C4 Cactus, που διατηρεί το μοντέρνο και πρακτικό της χαρακτήρα.

Εσωτερικό: Ιδιαίτερο, πρακτικό αλλά και «μικρό» για μικρομεσαίο

31.891 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2018)

Το εσωτερικό του ανανεωμένου Citroen C4 Cactus δεν διαφέρει σημαντικά από του μοντέλου που αντικαθιστά, παραμένοντας ιδιαίτερο και ξεχωριστό με μίνιμαλ αισθητική αλλά και συνολικά ευχάριστο διάκοσμο. Γενικότερα η εικόνα είναι παιχνιδιάρικη και νεανική περισσότερο από ότι συμβαίνει στη μικρομεσαία κατηγορία. Aπό το προηγούμενο  C4 Cactus έχουν διατηρηθεί τα ιδιαίτερα στοιχεία όπως οι χειρολαβές βαλίτσας εσωτερικά των θυρών και οι μεντεσέδες για τα πίσω παράθυρα.

Οι 2 ψηφιακές οθόνες συνεχίζουν να σκιαγραφούν τον ευχάριστο χαρακτήρα του C4 Cactus και στην ανανεωμένη του έκδοση.

Οι 2 ψηφιακές οθόνες συνεχίζουν να σκιαγραφούν τον ευχάριστο χαρακτήρα του C4 Cactus και στην ανανεωμένη του έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι δύο οθόνες αποτελούν τα σύγχρονα highlight, με τη μια εμπρός από τον οδηγό να αναλαμβάνει το ρόλο του πίνακα οργάνων (και πάλι χωρίς στροφόμετρο) και την άλλη στο κέντρο του ταμπλό να αφορά το σύστημα infotainment στο οποίο και προσφεύγει συνεχώς ο χρήστης για τον χειρισμό  όλων των λειτουργιών. Μέσω εκείνης απουσιάζουν σε μεγάλο βαθμό οι διακόπτες από το εσωτερικό, κάνοντας την εικόνα μεν πιο λιτή, αλλά και σημαντικά πιο εύκολη σε επίπεδο εργονομίας. Oι όποιες διαφορές σε σχέση με το παρελθόν, εντοπίζονται κυρίως σε επίπεδο εξοπλισμού με τη χρήση όλων των νέων τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, των νέων επενδύσεων, των διαφορετικών χρωματισμών και του ανασχεδιασμού του κάτω μέρους της κεντρικής κονσόλας που πλέον διαθέτει και διπλή ποτηροθήκη. Η ποιότητα κατασκευής δεν έχει αλλάξει, παραμένοντας καλή γενικά αλλά και με μέτρια υφή των πλαστικών για τα δεδομένα της μικρομεσαίας κατηγορίας στην οποία εισέρχεται το C4 Cactus. Η επένδυση του ταμπλό πάντως ικανοποιεί με την ποιότητα και το φινίρισμά της, ενώ από κει και ύστερα τα «φώτα» πέφτουν στις ανέσεις. Οι μεγάλες και πρακτικές θέσεις για αντικείμενα και τα εκπληκτικά καθίσματα-πολυθρόνες καθιστούν κάθε μετακίνηση και κυρίως μακρινή, μια ευχάριστη διαδικασία. Όσον αφορά στα φαρδιά καθίσματα, εκείνα διαθέτουν μια ειδική παχιά αφρώδη επένδυση (15 χλστ.) και έχουν ειδικό σχεδιασμό για κορυφαία άνεση και «υπάγονται» στο πλαίσιο του Advanced Comfort που ενσωματώνει το ανανεωμένο C4 Cactus γενικότερα. 

Οι χώροι τέλος, παραμένουν αμετάβλητοι και κρίνονται μέτριοι για τα δεδομένα της μικρομεσαίας κατηγορίας για 4 επιβάτες, με οριακά επαρκή χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών και απλά ικανοποιητικό χώρο για τα πόδια τους. Μην ξεχνάμε ωστόσο, πως στην κατηγορία που το τοποθετεί πλέον η Citroen είναι σημαντικά μικρότερο σε διαστάσεις (τα περισσότερα κυμαίνονται στα 4,3 με 4,4μ.). Ο χώρος αποσκευών με τη σειρά του είναι και εκείνος από τους «μικρούς» της κατηγορίας, με όγκο 358 λίτρων. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center