Το ανανεωμένο Fiat 500L διακρίνεται για τον άνετο οδηγικό του χαρακτήρα.

Στο δρόμο ακολουθεί τις εντολές του οδηγού, όμως δεν σε προδιαθέτει για κάτι παραπάνω. Ικανοποιητική η πληροφόρηση από τo τιμόνι, μέτρια η θέση οδήγησης.

Η νέα έκδοση Mirror του Fiat 500L, χαρίζει μια έξτρα δόση ομορφιάς στο πολυχρηστικό ιταλικό, αλλά και επιπλέον δωρεάν εξοπλισμό 3.700 ευρώ.

Η έκδοση Mirror περιλαμβάνει ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, επιχρωμιωμένες χειρολαβές στις πόρτες, μπάρες οροφής, πλευρικά διακοσμητικά μαρσπιέ θυρών καθώς και καλύμματα για τους καθρέπτες.

Μοντέρνος διάκοσμος, ευχάριστη σχεδίαση και προσεγμένη ποιότητα χαρακτηρίζουν την ευρύχωρη καμπίνα του 500L.

Ο 1.600άρης πετρελαιοκινητήρας Multijet, αποδίδει 120 άλογα και 320 Nm ροπής.

Δοκιμή: Fiat 500L Mirror 1,6 MTJ 120 PS

8.961 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2018)

Η νέα έκδοση Mirror του Fiat 500L, χαρίζει μια έξτρα δόση ομορφιάς στο πολυχρηστικό ιταλικό, αλλά και επιπλέον δωρεάν εξοπλισμό 3.700 ευρώ (!), αποτελώντας την πιο ενδιαφέρουσα έκδοση της γκάμας.

Μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση έρχεται να προστεθεί στην γκάμα του Fiat 500L. Πρόκειται για την Mirror, η οποία διατίθεται αντίστοιχα στα 500 και 500Χ, και η οποία αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση, γιατί ο επιπλέον εξοπλισμός συνδυάζεται με μια γενναία έκπτωση τιμής. Αναλυτικά η έκδοση Mirror περιλαμβάνει ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, επιχρωμιωμένες χειρολαβές στις πόρτες, μπάρες οροφής, πλευρικά διακοσμητικά μαρσπιέ θυρών καθώς και καλύμματα για τους καθρέπτες.
 
Παράλληλα, όσον αφορά στον εξοπλισμό, διαθέτει, μεταξύ άλλων, σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας,, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, και διζωνικό κλιματισμό. Όλες οι παραπάνω προσθήκες κοστίζουν 3.700 ευρώ και προσφέρονται ως δώρο (!), διαμορφώνοντας την ελκυστική τελική τιμή των 20.300 ευρώ. 

Εσωτερικό-Χώροι: Φουλ στην πρακτικότητα
Το εσωτερικό του 500L χαρακτηρίζεται από νέο τιμόνι, πίνακα οργάνων με οθόνη 3,5 ιντσών ανάμεσα στα στρογγυλά αναλογικά στοιχεία, ψηλότερα τοποθετημένο ανασχεδιασμένο επιλογέα ταχυτήτων, γυάλινη οροφή 1,5 m2, έγχρωμη οριζόντια ένθεση στο ταμπλό, ποιοτικές επενδύσεις, αλλά κυρίως 8 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων Uconnect, το οποίο υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay.

Οι χώροι για τους επιβάτες είναι τεράστιοι, ενώ το πορτ μπαγκάζ με το συρόμενο πίσω κάθισμα τέρμα μπροστά είναι εύχρηστο αφήνοντας χωρητικότητα αποσκευών 455 λτ.. Τέλος, μέσα στην καμπίνα θα βρείτε πολλές θήκες για μικροαντικείμενα. 

Η άποψή μας
Η έκδοση Mirror του 500L έχει πολύ ενδιαφέρον για αυτούς που ψάχνουν ένα πολυχρηστικό μοντέλο. Οικονομικό, ποιοτικό και με πολύ πλούσιο εξοπλισμό, χωρίς μάλιστα να ξεφεύγει σε τιμή, διαθέτει ένα πλήρες πακέτο για τον υποψήφιο αγοραστή.

Mercedes
test center