• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
7 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Opel Corsa GS Line

105.461 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/1/2021

Το πιο σπορτίφ Corsa: Η πιο σπορτίφ έκδοση του νέου Corsa, με τους 130 ίππους, προσθέτει στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του τις επιδόσεις, διαμορφώνοντας έτσι την πιο ενδιαφέρουσα –οδηγικά- έκδοση του μικρού της Opel.


What is new
- Κορυφαία έκδοση με 130 ίππους
- Καίει 7,3 λτ./100 χλμ.
- Από 17.350 ευρώ

Η προσφιλής τακτική των περισσότερων εταιρειών θέλει τα «μικρά» τους μοντέλα να λανσάρονται σε μία έκδοση που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις «συμβατικές» και τις GTI εκδόσεις, χωρίς παραχωρήσεις στον τομέα της καθημερινής χρήσης και διατηρώντας το κόστος σχετικά κοντά στις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας.

Από τον παραπάνω κανόνα δε γινόταν να ξεφύγει το Corsa, με την Opel να λανσάρει το μοντέλο της στην έκδοση GS Line, η οποία εφοδιάζεται με τον ισχυρή εκδοχή των 130 ίππων του 1.200άρη τούρμπο κινητήρα της.

Πιο σπορτίφ μέσα-έξω
Η ισχυρή έκδοση του Corsa είναι διαθέσιμη μόνο στο επίπεδο GS Line, το οποίο εμπλουτίζει με σπορ πινελιές την εμφάνισή του. Έτσι στο στάνταρ εξοπλισμό θα συναντήσουμε πιο σπορ προφυλακτήρες, διπλή νίκελ απόληξη της εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και LED προβολείς ομίχλης.

Αντίστοιχα, στο εσωτερικό η σπορτίφ αύρα του μοντέλου εκφράζεται από τα σπορ καθίσματα και το flat-bottom δερμάτινο τιμόνι τριών ακτίνων, καθώς επίσης και το μαύρο εσωτερικό οροφής, τα αλουμινένια σπορ πεντάλ και τον κόκκινο διάκοσμο στον πίνακα οργάνων. Στοιχεία που συμπληρώνουν τον πλούσιο χαρακτήρα της έκδοσης, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας, αναδιπλούμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες, καθώς και σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7΄΄και 6 ηχεία.

Το κόστος κτήσης της συγκεκριμένης έκδοσης είναι 17.350 ευρώ, αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, τιμή που συγκριτικά με αντίστοιχα μοντέλα όπως το 208 GΤ Line και το Clio RS Line είναι αρκετά χαμηλότερη, γεγονός που το αναδεικνύει ως το πιο VFM ανάμεσα στα αντίστοιχα μοντέλα της κλάσης.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

81 διαθέσιμα άρθρα για OPEL  CORSA