• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Ακόμα και σε μια στριφτερή διαδρομή το Yaris σε κερδίζει και με το παραπάνω καθώς οι προβλέψιμες και προοδευτικές υποστροφικές αντιδράσεις του είναι ευχάριστες.

Στο δρόμο: Ευέλικτο, ευχάριστο & άκρως αποτελεσματικό

169.779 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/1/2021

Τα αρκετά φαρδύτερα μετατρόχια, η ακαμψία της νέας πλατφόρμας, αλλά και το κατά 12 χλστ. χαμηλότερο κέντρο βάρους του οχήματος, συνθέτουν ένα σταθερό και «σφιχτό» σύνολο, το οποίο έχει αναβαθμίσει όλες του τις αντιδράσεις του. Έτσι, οι κλίσεις είναι σωστά ζυγισμένες, το τιμόνι έχει εξαιρετική απόκριση και ικανοποιητική πληροφόρηση, ενώ τα φρένα με τη σειρά τους θα απαλλάξουν από το παραμικρό άγχος, με την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση.

Γενικά, ακόμα και σε μια στριφτερή διαδρομή το Yaris σε κερδίζει και με το παραπάνω καθώς οι προβλέψιμες και προοδευτικές υποστροφικές αντιδράσεις του είναι ευχάριστα ελεγχόμενες. Η άνεση που παρέχεται στην καμπίνα έρχεται από τα ξανασχεδιασμένα γόνατα Μακφέρσον εμπρός (τα οποία διαθέτουν μεγαλύτερη κλίση και λιγότερες τριβές), αλλά και τη νέα ενίσχυση ανάμεσα στους θόλους των τροχών, η οποία φιλτράρει άψογα τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Η ποιότητα κύλισης αναδεικνύει και τον ταξιδιάρικο χαρακτήρα του νέου Yaris μιας και ο θόρυβος είναι συγκρατημένος και το αμάξωμα παραμένει σταθερό και ευθύβολο. Με κύκλο στροφής τα 9,8 μ., εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο εύχρηστο είναι εντός πόλης, πόσο ευέλικτο γενικά και σίγουρα μετατρέπεται στον απόλυτο σύμμαχο σε κάθε μανούβρα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

95 διαθέσιμα άρθρα για TOYOTA  YARIS

 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια