4 φωτογραφίες »

Ειδική έκδοση του smart EQ Fortwo με «αέρα» BRABUS

2.613 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2021)

Μία ειδική έκδοση του EQ Fortwo με χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από την BRABUS, παρουσίασε η smart.

Η smart βρίσκεται σε διαδικασία μετάβασης, καθώς σκοπεύει να αλλάξει το status της με τα μικροσκοπικά αυτοκίνητα υπέρ των μεγαλύτερων, παρουσιάζοντας μάλιστα μέσα στους επόμενους μήνες ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV! Ωστόσο η φίρμα δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τα μοντέλα που ήδη βρίσκονται στη γκάμα της, όπως για παράδειγμα το EQ Fortwo.


Tο κόστος ξεκινά από 25.495 λίρες (περίπου 29.462 ευρώ).

Tο κόστος ξεκινά από 25.495 λίρες (περίπου 29.462 ευρώ).

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ως απόδειξη έρχεται μία νέα ειδική έκδοση του μίνι μοντέλου με μπόλικα στοιχεία της BRABUS που ονομάζεται smart EQ Fortwo Racing Green Edition και προσφέρεται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Το εν λόγω μοντέλο οδηγεί σε ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών BRABUS Monoblock XI, ενώ διαθέτει προβολείς LED, πανοραμική γυάλινη οροφή και μεταλλικό χρώμα Racing Green, τα οποία συνθέτουν την αποκλειστική εξωτερική εμφάνιση.
 
Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι καλυμμένα από δέρμα Cognac nappa, όπως και το ταμπλό, τα πάνελ των θυρών και το τιμόνι τριών ακτινών. Άλλες «πινελιές» από την BRABUS περιλαμβάνουν τα σπορ πεντάλ, τον επιλογέα ταχυτήτων και τις αλουμινένιες χειρολαβές, ενώ το ταμπλό διαθέτει επένδυση από ανθρακονήματα. Τέλος δεν περνά απαρατήρητη η οθόνη αφής 8 ιντσών με συμβατότητα σε Android Auto και Apple CarPlay.
 
Η smart λέει ότι η έκδοση Racing Green (82 ίππους και 114 χιλιόμετρα αυτονομία) θα είναι προς πώληση για «περιορισμένο χρονικό διάστημα», αλλά δεν έχει πει πόσο καιρό οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να κάνουν τις παραγγελίες τους. Σε  κάθε περίπτωση το κόστος ξεκινά από 25.495 λίρες (περίπου 29.462 ευρώ).   

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center