To Wrangler Rubicon 1941 παραμένει street-legal για τους δρόμους της Ευρώπης.

To Wrangler Rubicon 1941 παραμένει street-legal για τους δρόμους της Ευρώπης.

H νέα γενιά του γνωστού off-road θα προσφερθεί στην Ευρώπη με μια επιλογή βενζίνης και μια στο diesel.

Έκδοση «1941» για το Jeep Wrangler Rubicon

2.198 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2019)

Φόρο τιμής στο έτος κάτα το οποίο γεννήθηκε το πρώτο Jeep αποτίει η έκδοση «1941» για το Jeep Wrangler Rubicon.

Ένα μοναδικό μοντέλο έφερε μαζί της η Jeep στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Πρόκειται για την «1941» έκδοση του Jeep Wrangler Rubicon που περιλαμβάνει μια σειρά από αναβαθμίσεις της Μοpar και αποτίει φόρο τιμής στο έτος που «γεννήθηκε» το πρώτο στρατιωτικό Jeep.

To Wrangler Rubicon 1941 παραμένει street-legal για τους δρόμους της Ευρώπης και εξοπλίζεται με νέο σύστημα ανάρτησης που αυξάνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος, αναπνευστήρα με ψηλή εισαγωγή αλλά και πλήθος άλλων τροποποιήσεων στον τομέα της εμφάνισης. Συγκεκριμένα, παρατηρούμε πως η γρίλια είναι βαμμένη ματ μαύρο χρώμα, υπάρχουν μαύρα προστατευτικά στα χερούλια και στους καθρέπτες, οροφή από ειδικό ύφασμα ενώ η χρονολογία «1941» δίνει το παρών στο πλάι και πάνω στο καπό του μοντέλου.
 
H νέα γενιά του γνωστού off-road θα προσφερθεί στην Ευρώπη με μια επιλογή βενζίνης και μια στο diesel. Στην βενζίνη, θα δούμε τον 4κύλινδρο 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 272 ίππων ενώ στο diesel, η Jeep ετοιμάζει το νέο Multijet II μοτέρ 2,2 λίτρων απόδοσης 200 αλόγων και 450 Νm ροπής. Αυτό σημαίνει ότι το 3,6 λίτρων V6 μοτέρ των 284 ίππων δεν θα προσφερθεί στην Ευρώπη αλλά μόνο σε αγορές της Μέσης Ανατολής, της Ρωσίας και της Αφρικής. Ολα τα κινητήρια σύνολα πάντως θα συνεργάζονται με το ίδιο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.
 

Toyota
moto