Έκδοση Nightshade δίνει το Prius η Toyota

3.126 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2021)

H Τοyota αποφάσισε να κάνει το Prius πιο ελκυστικό σε όσους θέλουν το αυτοκίνητό τους να υιοθετεί πιο ελκυστική και μοναδική εμφάνιση.

Έκδοση Nightshade για ακόμη ένα μέλος της γκάμας της ετοιμάζει η Toyota αποκαλύπτοντας στο μεταξύ ένα νέο teaser video για αυτό που ετοιμάζει. Μετά λοιπόν τα 4Runner, Avalon, CH-R, Camry, Corolla, Sequoia, Τacoma και Tundra, η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει μια Nightshade έκδοση και για το Prius.

To video δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό καθώς επικεντρώνεται στο σκούρο χρώμα που θα υιοθετήσει το μοντέλο στην έκδοση αυτή και το μαύρο φινίρισμα που θα έχουν τα εμβλήματα της φίρμας που θα διακοσμούν το αμάξωμά του. Τα άλλα μοντέλα που έχουν λάβει Nightshade προσφέρονται σε σε άλλα χρώματα, έχουν όμως το μαύρο ως στάνταρ επιλογή.

Η Nightshage έκδοση θα προσφέρει ακόμη στο μοντέλο νέες ζάντες, μαύρες λεπτομέρειες κατά μήκος του αμαξώματος και σκούρο φινίρισμα στο εσωτερικό ενώ ίσως η Toyota προσφέρει επίσης στο Prius ανασχεδιασμένη γρίλια και καινούριο διαχύτη.

Δείτε το video.

NEO TRAFIC
skoda