Έκθεση Αυτοκίνηση 2019
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έκθεση Αυτοκίνηση 2019

37.939 Επισκέψεις στο άρθρο

32 πρεμιέρες και 150 νέα μοντέλα θα παρουσιαστούν στα περίπτερα των Εκθετών της φετινής έκθεσης αυτοκινήτου στην Αθήνα. Το AutoΤρίτη έχει οδηγήσει και δοκιμάσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τα περισσότερα, για αυτό και εδώ σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα που αξίζει να δώσετε περισσότερη προσοχή.

Η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα ανοίγει τις πύλες της στις 9 Νοεμβρίου και θα φιλοξενήσει πολλά νέα μοντέλα. 32 πρεμιέρες για την ακρίβεια έχουν προγραμματιστεί, ενώ πολλά είναι και τα νέα μοντέλα που θα δει από κοντά το κοινό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το AutoΤρίτη έχει οδηγήσει και δοκιμάσει σε Ελλάδα και εξωτερικό τα περισσότερα από αυτά που θα δείτε στην Έκθεση, για αυτό στο παρόν θέμα θα βρείτε τα σημαντικότερα μοντέλα που αξίζουν την προσοχή σας.

Εμείς επικεντρωνόμαστε στα σημαντικά σημεία που έχει το κάθε μοντέλο, ενώ στο autotriti.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά εκατοντάδες ειδήσεις και video για το κάθε μοντέλο, ή ακόμη να βρείτε τις τιμές και τον εξοπλισμό τους.

Παραπάνω θα βρείτε ένα πίνακα με τα σημαντικότερα εκθέματα της κάθε μάρκας. Εμείς, αυτό που θέλουμε να σχολιάσουμε είναι πως η φετινή έκθεση έχει να μας παρουσιάσει 3 hot νέα μοντέλα από την κατηγορία των supermini (Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio), πολλά νέα ηλεκτρικά ή plug-in μοντέλα που θα μας απασχολήσουν σύντομα, αλλά και τεχνολογίες που έρχονται από το μέλλον και γρήγορα θα κυκλοφορήσουν!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw