Η Caterham παρουσιάζει το επετειακό Seven SuperSprint για να γιορτάσει τα 60α γενέθλια του εμβληματικού της μοντέλου. Θα κατασκευαστεί σε 60 μόλις αντίτυπα. Οι παραγγελίες άνοιξαν και οι τιμές εκκινούν από τις 29.995 λίρες (32.850 ευρώ).

Το Caterham διαθέτει ένα 3κύλινδρο turbo μοτέρ απόδοσης 95 ίππων, το οποίο συνεργάζεται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο. Το παρόν δίνει το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, αλλά και η αγωνιστικής έμπνευσης ανάρτηση.

Το Caterham Seven SuperSprint μπορεί να παραγγελθεί ως μονοθέσιο ή διθέσιο, ενώ υπάρχουν έξι επιλογές σε χρώματα, τα οποία παίρνουν το όνομά τους από ορισμένους κλασικούς αγώνες.

Επετειακό Caterham (+vid)

2.789 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2017)

Γιορτάζοντας τα 60 χρόνια ζωής του Seven, η Caterham φτιάχνει άλλη μία επετειακή εκδοχή του εμβληματικού της μοντέλου. Ας γνωρίσουμε το Caterham Seven SuperSprint που θα κατασκευαστεί σε 60 μόλις αντίτυπα.

Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του περιορισμένης παραγωγής Seven Sprint, η Caterham παρουσιάζει άλλο ένα επετειακό μοντέλο για να γιορτάσει τα 60α γενέθλια του εμβληματικού της οχήματος.
 
Λόγος γίνεται για το νέο Caterham Seven SuperSprint, το οποίο θα κατασκευαστεί σε 60 μόλις αντίτυπα. Οι παραγγελίες άνοιξαν και οι τιμές εκκινούν από τις 29.995 λίρες (32.850 ευρώ).
 
Το Caterham διαθέτει ένα 3κύλινδρο turbo μοτέρ απόδοσης 95 ίππων, το οποίο συνεργάζεται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο. Το παρόν δίνει το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, αλλά και η αγωνιστικής έμπνευσης ανάρτηση με τα Bilstein αμορτισέρ, ενώ μπροστά υπάρχουν δίσκου με 2πίστονες δαγκάνες.
   
Το Caterham Seven SuperSprint μπορεί να παραγγελθεί ως μονοθέσιο ή διθέσιο, ενώ υπάρχουν έξι επιλογές σε χρώματα, τα οποία παίρνουν το όνομά τους από ορισμένους κλασικούς αγώνες, όπως στην Ίμολα και στο Χόκενχαϊμ.
 
Επιπλέον στιλιστικές λεπτομέρειες είναι το Brookland ταμπλό, τα μεγαλύτερα εμπρός φτερά, η τύπου Le Mans γρίλια και πλευρική εισαγωγή, το γκρι σασί και οι κρεμ τροχοί των 14 ιντσών, οι οποίοι φοράνε ελαστικά Avon διάστασης 155/65.
 
Στο εσωτερικό, συναντάμε αγωνιστικές ζώνες 4 σημείων, ξύλινο τιμόνι, μοναδικές πινελιές στο ταμπλό, αλλά και καθίσματα απόχρωσης Innes Tan επενδυμένα με δέρμα από τη Σκωτία. Κάθε αντίτυπο διαθέτει αριθμημένη πλακέτα στο ταμπλό, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές στον προαιρετικό εξοπλισμό.

peugeot
NISSAN