Το Lexus IS 25 Aniversario διαθέτει ένα επιθετικό body kit της Toyota Racing Development (TRD).

Οι F SPORT τροχοί των 19 ιντσών φέρουν ελαστικά Bridgestone Potenza διάστασης 225/35 μπροστά και 255/30 πίσω, ενώ τα φρένα της Brembo διαθέτουν 6πίστονες δαγκάνες.

Το μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα είναι κόκκινο, οι δερμάτινες επενδύσεις φέρουν το λογότυπο «F SPORT», ενώ υπάρχει και πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό του μοντέλου.

To καπό, η οροφή και η αεροτομή είναι φτιαγμένα από ανθρακονήματα, ενώ από την TRD προέρχεται και το σύστημα εξάτμισης.

Επετειακό Lexus IS

6.168 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/5/2014

Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της, η Lexus έφτιαξε με τη βοήθεια της TRD ένα συλλεκτικό IS, το IS 25 Aniversario, το οποίο θα παραχθεί σε 25 μόλις αντίτυπα.

 
Η Lexus γιορτάζει την 25η επέτειό της και παρουσίασε στο Auto Show της Μαδρίτης μια συλλεκτική έκδοση του IS, η οποία θα παραχθεί μόνο σε 25 αντίτυπα που θα διατεθούν όλα στην Ισπανία. Λόγος γίνεται για το IS 25 Aniversario, το οποίο διαθέτει ένα επιθετικό body kit της Toyota Racing Development (TRD).

Επιπλέον προεξάρχον χαρακτηριστικό της εμφάνισής του είναι η χρήση ανθρακονήματος σε καπό, οροφή και σπόιλερ. Από την TRD προέρχεται και το σύστημα εξάτμισης, ενώ οι F SPORT τροχοί των 19 ιντσών φέρουν ελαστικά Bridgestone Potenza διάστασης 225/35 R19 μπροστά και 255/30 R19 πίσω. Το Lexus IS 25 Aniversario εξοπλίζεται με φρένα της Brembo με αεριζόμενα δισκόφρενα και 6πίστονες δαγκάνες.

Στο εσωτερικό, τώρα, το μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα είναι κόκκινο, ενώ οι δερμάτινες επενδύσεις φέρουν το λογότυπο «F SPORT». Υπάρχει, φυσικά, και πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό του μοντέλου. Αλλαγές στους κινητήρες δεν υπάρχουν, ενώ η Lexus Ισπανίας δήλωσε πως θα προσφέρει ένα παρόμοιο βελτιωτικό κιτ για όσους ιδιοκτήτες IS το επιθυμούν, με το κόστος του να υπολογίζεται γύρω στα 10.000 ευρώ.