Στην εικόνα βλέπουμε τη Maserati Levante.

Επιβεβαιώθηκε το δεύτερο SUV της Maserati

2.451 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Μετά την είσοδο της Maserati στην κατηγορία των SUV με το Levante, η εταιρεία έχει δρομολογήσει τον ερχομό και ενός δεύτερου μοντέλου.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο CEO της Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, αναφέροντας πως το ολοκαίνουργιο μοντέλο θα έχει κάνει την εμφάνισή του μέχρι το 2020.
 
Το δεύτερο SUV της ιταλικής φίρμας θα τοποθετηθεί κάτω από την Levante και οι ιθύνοντες της Maserati πιστεύουν πως θα βοηθήσει τη μάρκα να φτάσει σε ένα αριθμό συνολικών πωλήσεων που θα ανέρχεται μεταξύ των 70 έως 80 χιλιάδων μονάδων, κάτι το οποίο έκανε και η Levnate, η οποία αύξησε τις συνολικές πωλήσεις της εταιρείας τα τρία πρώτα τρίμηνα από τις 23.900 στις 36.000 μονάδες.
Το SUV θα βασιστεί στην πλατφόρμα της Alfa Romeo Stelvio, η οποία μπορεί να υποστηρίξει την μετάδοση της κίνησης τόσο στους πίσω, όσο και σε όλους τους τροχούς, ενώ σύμφωνα με τον Marchionne ο κινητήρας θα είναι μοναδικός.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως με αυτή την κίνηση η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία ευελπιστεί να αυξήσει τα ετήσια κέρδη της σε 1 δισεκατομμύριο ευρώ, ενώ θα αντιμετωπίσει με τους ίδιους όρους την Porsche η οποία βλέποντας τη διάθεση του αγοραστικού κοινού να στραφεί στα SUV και τα crossover πρόσθεσε την Macan ως μικρότερη εναλλακτική λύση της Cayenne.     

test center
KIA