Η αναμονή για το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Fast & Furious έλαβε τέλος.

Επίσημο τρέιλερ του Fast & Furious 9 (+vid)

2.721 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2020)

Η αναμονή για το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Fast & Furious λαμβάνει τέλος καθώς το πρώτο επίσημο βίντεο έχει ανέβει στο διαδίκτυο και ήδη δέχεται το ένα κλικ πίσω από το άλλο.

Η πλοκή παραμένει σε μεγάλο βαθμό άγνωστη, ωστόσο ο οικογενειάρχης πλέον  Dominic Torreto (Vin Diesel) φαίνεται πως έχει να κάνει ακόμα μία δουλειά. Αντίπαλος η εκθαμβωτική Charlize Theron, η οποία στο ρόλο της Cipher έχει για δεξί της χέρι τον παλαιστή του WWE, John Cena.
 
Ο Cena παίζει τον Jacob, τον αδερφό του Dominic Torreto (Vin Diesel), ο οποίος δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής πως υπήρχε. Φυσικά στην όλη πλοκή του έργου θα υπάρξουν και άλλοι συμπρωταγωνιστές που έχουμε κατά καιρούς δει στα προηγούμενα 8 έργα. Θυμίζουμε πως πλέον ο Dominic Torreto έχει και έναν γιό, ο οποίος λέγεται Brian, όνομα που παραπέμπει στον Brian O`Conner, τον χαρακτήρα που έπαιξε ο αείμνηστος Paul Walker.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως στην ένατη ταινία Fast & Furious θα εμφανιστούν ακόμα οι: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris «Ludacris» Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang και Helen Mirren.
 
Δείτε το πρώτο τρέιλερ
 

Hyundai
vw