Έρχεται το 2023 η νέα Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

Έρχεται το 2023 η νέα Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

3.746 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2022)

Η πρώτη teaser εικόνα της Alfa Romeo Giulia SWB Zagato κυκλοφόρησε, δίνοντας μία πρώιμη «γεύση» για το πολυαναμενόμενο supercar της Alfa Romeo!

Το όνομα αυτής Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

Την teaser καμπάνια για το νέο supercar που έχει στα σκαριά ξεκίνησε η Alfa Romeo. Χάρη στην πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε επιβεβαιώνεται η πρώτη σημαντική πληροφορία, πως το επερχόμενο αυτοκίνητο θα έχει ως βάση του την Giulia και θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Zagato.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιθανότατα κουπέ και όχι σεντάν

Το όνομα του νέου μοντέλου ανακοινώθηκε πως θα είναι Alfa Romeo Giulia SWB Zagato και αμφότερες οι μάρκες μέσω της teaser εικόνας που δημοσίευσαν έδειξαν την υπογραφή που θα έχουν τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η Alfa Romeo Giulia SWB Zagato θα έχει μικρό μεταξόνιο. Αυτό πιθανότατα να σημαίνει ότι θα αφαιρεθούν οι πίσω πόρτες και το σπορ σεντάν θα μετατραπεί σε κουπέ.

Διαφορετική σχεδίαση από την Giulia

Η λωρίδα LED στο πίσω μέρος είναι πολύ εντυπωσιακή, ωστόσο προς ώρας δεν υπάρχει κάτι άλλο αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση του νέου μοντέλου. Η εντύπωση όμως που υπάρχει, όπως και η σχετική φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφέρει πως η Alfa Romeo Giulia SWB Zagato θα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό σχεδιαστικά σε σχέση με την στάνταρ Giulia όπως την γνωρίζουμε.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green