Ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μοιάζει το ηλεκτρικό Puma.

Ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μοιάζει το ηλεκτρικό Puma.

Κάνει ντεμπούτο το 2024 το ηλεκτρικό Ford Puma

3.337 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2022)

Η Ford εργάζεται ήδη πάνω στο αμιγώς ηλεκτρικό Puma, το οποίο θα βασίζεται πάνω σε μία ειδική πλατφόρμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. To 2024 θα βρίσκεται στις αγορές.

Θα διαφοροποιείται από τα άλλα επερχόμενα ηλεκτρικά SUV

To 2024 θα έρθει στην αγορά το ηλεκτρικό Puma με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Ford θέλει να λανσάρει δύο μεγαλύτερα ηλεκτρικά SUV και ακόμη τέσσερα ηλεκτρικά van. Όλα τα νέα μοντέλα είναι μέρος του προγράμματος «Model e» της Ford.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα βασίζεται πάνω σε μια πλατφόρμα ειδική για ηλεκτρικά

Μιλώντας στο βρετανικό μέσο Auto Express, o Tim Slatter, πρόεδρος της Ford Ηνωμένου Βασιλείου, είπε: «To ηλεκτρικό Puma θα βασίζεται στην τωρινή επιτυχία του μοντέλου και θα συνεχίζει να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά». Ο Slatter δήλωσε επίσης ότι το ηλεκτρικό Puma θα βασιστεί πάνω σε μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Αυτή δεν θα είναι η MEB πλατφόρμα της Volkswagen.

Λίγες οι διαφορές με το θερμικό Puma

Όπως βλέπετε στο παραπάνω ψηφιακό σχέδιο, το ηλεκτρικό Puma δεν πρόκειται να έχει μεγάλες διαφορές με το «θερμικό», αφού θα υιοθετήσει το μυώδες αμάξωμά του, τα ψηλά τοποθετημένα φωτιστικά του σώματα και το χαρακτηριστικό του πίσω μέρους. Για να ξεχωρίζει από το θερμικό Puma, θα έχει κλειστή γρίλια, νέα LED γραφικά και ελαφρώς διαφορετικό μπροστινό προφυλακτήρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
skoda