Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το ανανεωμένο Nissan Qashqai εστιάζει στο φρεσκάρισμα της εμφάνισης, στην αναβάθμιση της ποιότητας του εσωτερικού και στη βελτίωση της οδικής του συμπεριφοράς, ενώ highlight αποτελούν τα χαρακτηριστικά ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ProPilot της Nissan είναι σε θέση να ελέγχει το τιμόνι, το γκάζι και το φρένο σε μία λωρίδα αυτοκινητόδρομου, κατά τη διάρκεια μποτιλιαρίσματος ή ταξιδεύοντας με υψηλές ταχύτητες.

Το σασί τροποποιήθηκε, ενώ ρυθμίστηκε εκ νέου η ανάρτηση. Επιπλέον αυξήθηκε η ακαμψία της αντιστρεπτικής δοκού, προς όφελος της ισορροπημένης οδικής συμπεριφοράς. Δουλειά έγινε και στην ηχομόνωση.

Η εμπρόσθια όψη του Nissan Qashqai είναι σημαντικά αλλαγμένη, με νέο προφυλακτήρα, τη νέα γρίλια V-Motion, ενώ οι προβολείς έχουν ενσωματωμένα τα φώτα ημέρας LED. Πίσω, πειραγμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα φώτα LED.

Οι επιλογές σε ζάντες είναι ανάμεσα σε νέα σχέδια διάστασης 17, 18 και 19 ιντσών, ενώ η παλέτα του ανανεωμένου Nissan Qashqai περιλαμβάνει δύο νέα ζωηρά χρώματα, τα Vivid Blue και Chestnut Bronze.

Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Nissan Qashqai θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον Ιούλιο.

Όλες οι εκδόσεις του Nissan Qashqai διαθέτουν ποιοτικότερα υλικά στο σαλόνι τους, νέας σχεδίασης τιμόνι, αλλαγμένους αεραγωγούς και χειρολαβές και μικροδιαφορές στην κεντρική κονσόλα.

Προστέθηκε η νέα κορυφαία έκδοση Tekna+, η οποία έχει ως σκοπό να προσδώσει στο μοντέλο ένα πιο πολυτελές ύφος. Στον εξοπλισμό ξεχωρίζουν τα δέρματα Νappa και το ηχοσύστημα της Bose με τα 8 ηχεία.

Αλλαγές στους κινητήρες δεν υπάρχουν.

Έρχεται το ανανεωμένο Nissan Qashqai (+video)

15.997 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/6/2017

Πλησιάζει η ώρα του λανσαρίσματος του ανανεωμένου Nissan Qashqai. Ας δούμε τι αλλάζει στο δημοφιλές crossover, το οποίο ανάμεσα στα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του, διαθέτει και τεχνολογία ημι-αυτόνομης οδήγησης.

 
Το ανανεωμένο Nissan Qashqai ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό του λανσάρισμα και η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το δημοφιλές μοντέλο της. Η Nissan εστίασε στο φρεσκάρισμα της εμφάνισης, στην αναβάθμιση της ποιότητας του εσωτερικού και στη βελτίωση της οδικής του συμπεριφοράς, ενώ κερασάκι στην τούρτα αποτελούν τα χαρακτηριστικά ημι-αυτόνομης οδήγησης.
 
Στα πλαίσια της ανανέωσης, προστέθηκε η νέα κορυφαία έκδοση Tekna+, η οποία έχει ως σκοπό να προσδώσει στο μοντέλο ένα πιο πολυτελές ύφος. Στον εξοπλισμό του ξεχωρίζουν τα δέρματα Νappa, το premium ηχοσύστημα της Bose με τα 8 ηχεία και η ασημί σατινέ επικάλυψη στους καθρέπτες και στις ράγες οροφής.
 
Όλες οι εκδόσεις του Nissan Qashqai διαθέτουν ποιοτικότερα υλικά στο σαλόνι τους, νέας σχεδίασης τιμόνι, αλλαγμένους αεραγωγούς και χειρολαβές και μικροδιαφορές στην κεντρική κονσόλα. Τα 4 ηλεκτρικά παράθυρα έχουν πλέον αυτόματη λειτουργία και τα εμπρός καθίσματα είναι πιο αναπαυτικά.
 
Εξωτερικά, τώρα, η εμπρόσθια όψη του Nissan Qashqai είναι σημαντικά αλλαγμένη, με νέο προφυλακτήρα, τη νέα γρίλια V-Motion, ενώ οι προβολείς έχουν ενσωματωμένα τα φώτα ημέρας LED. Πίσω, πειραγμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα φώτα LED.
   
Οι επιλογές σε ζάντες είναι ανάμεσα σε νέα σχέδια διάστασης 17, 18 και 19 ιντσών, ενώ η παλέτα του ανανεωμένου Nissan Qashqai περιλαμβάνει δύο νέα ζωηρά χρώματα, τα Vivid Blue και Chestnut Bronze.
 
Το σασί τροποποιήθηκε, ενώ ρυθμίστηκε εκ νέου η ανάρτηση. Επιπλέον αυξήθηκε η ακαμψία της αντιστρεπτικής δοκού, προς όφελος της ισορροπημένης οδικής συμπεριφοράς. Δουλειά έγινε και στην ηχομόνωση.
 
Το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ProPilot της Nissan θα είναι σε θέση να ελέγχει το τιμόνι, το γκάζι και το φρένο σε μία λωρίδα αυτοκινητόδρομου, κατά τη διάρκεια μποτιλιαρίσματος ή ταξιδεύοντας με υψηλές ταχύτητες. Το σύστημα συνδυάζει τρεις τεχνολογίες, τις Lane Keep Assist, Intelligent Cruise Control και Traffic Jam Pilot και ενεργοποιείται μέσω ενός κουμπιού στο τιμόνι.
 
Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Nissan Qashqai θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον Ιούλιο, ενώ όσο πλησιάζει η στιγμή για το λανσάρισμά του, θα ανακοινωθούν και οι τιμές του. Αλλαγές στους κινητήρες, τέλος, δεν υπάρχουν.

 
 • Άγγελος

  Για κοιτάξτε προς τα εδώ ... πρέπει να ξεκινάνε οι παραγγελίες στην Αγγλία... https://www.nissan.co.uk/vehicles/new-vehicles/qashqai/performance.html

    4
 • vg

  Πότε έγινε η τελευταία αλλαγή/facelift του μοντέλου; 19άρες ζάντες; Υπερβολή για τη χώρα μας και από θέμα κόστους ελαστικών και από θέμα ποιότητας κύλισης και από αξιοπιστία.

    4
 • St

  Πολύ καλό....αν και αν το αγόραζα θα μου έμεινε ένα 10% κατι σαν αμφιβολία.... τι μπορεί να είναι αυτό; τι δεν παει καλά έστω και λιγο;

    4