Η προσπάθεια της Βentley Continental GT θα λάβει χώρα στις 30 Ιουνίου.

Έτοιμη για το Pikes Peak η Continental GT

2.700 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2019)

H Βentley θα επιχειρήσει να σπάσει το ρεκόρ στα αυτοκίνητα παραγωγής με μια ειδικά διαμορφωμένη Continental GT.

To αυτοκίνητο με το οποίο θα λάβει μέρος στην φετινή ανάβαση του Pikes Peak στις 30 Ιουνίου αποκάλυψε η Bentley. Στόχος της είναι σπάσει το ρεκόρ για τα αυτοκίνητα παραγωγής με μια ειδική Continental GT που θα έχει το νούμερο 100. Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι, η Βentley πήρε το ρεκόρ στα SUV παραγωγής χάρη στον χρόνο που έκανε με μια Bentayga.

O επικεφαλής στο τμήμα Μοtorsport της Bentley, κ. Brian Gush δήλωσε: «Πήραμε πολλά μαθήματα από την επιτυχημένη προσπάθεια μας πέρυσι με την Bentayga και θα είμαστε φέτος πιο έμπειροι. Είμαστε περήφανοι που θα κάνουμε επίδειξη των ικανοτήτων της Continental GT σε έναν τέτοιον αγώνα».
 
Πίσω από τιμόνι θα βρεθεί ο βετεράνος Rhys Millen που δήλωσε: «Σε έναν αγώνα σαν και αυτόν, πρέπει να έχεις όσο το δυνατόν ικανότερο αυτοκίνητο μπορείς. Γίνεται μια φορά τον χρόνο και έχεις μια προσπάθεια. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος, συγκεντρωμένος και σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις.»

Λόγω του μεγάλου υψόμετρου, ο Millen θα έχει στην διάθεσή του «μπουκάλα» που θα του παρέχει το οξυγόνο που χρειάζεται ανελλιπώς. Η προσπάθεια της Βentley Continental GT θα λάβει χώρα στις 30 Ιουνίου.
 

Mercedes
test center