Η Νοrth Edition στο νέο Jeep Gladiator.

Έτοιμη η North Edition για όλα τα μοντέλα Jeep

3.349 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2020)

Οι καιρικές συνθήκες τον χειμώνα είναι άσχημες αλλά η Jeep δίνει την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αγοράσουν την North Edition έκδοση για να επωφεληθούν από τα extra «καλούδια» που ετοίμασε για αυτούς η εταιρεία.

Oι κατεξοχήν εταιρίες που ασχολούνται με την κατασκευή SUV στην Βόρεια Αμερική συχνά παρουσιάσουν ειδικές εκδόσεις για την καλύτερη καταπολέμηση του χειμώνα. Έτσι, η Jeep παρουσίασε την North Edition έκδοση για όλη την γκάμα της, από το Renegade έως το Gladiator.

Στον βασικό εξοπλισμό για κάθε North Edition έκδοση περιλαμβάνεται το πακέτο Cold Weather που περιλαμβάνει θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι, έναρξη του κινητήρα από απόσταση και ελαστικά all-terrain της Bridgestone, Premium σύστημα ήχου, πατάκια για κάθε καιρική συνθήκη, και το πακέτο Trail Rated.

Κάθε North Edition έκδοση βασίζεται πάνω σε διαφορετικό εξοπλιστικό επίπεδο ανάλογα το μοντέλο με τις τιμές να ξεκινούν από (όλες οι τιμές είναι σε δολάρια):
  • Renegade (Sport): 28.165
  • Compass (Sport): 29.295
  • Cherokee (Latitude): 31.250
  • Jeep Grand Cherokee (Laredo): 40.285
  • Jeep Wrangler (Sahara): 45.960
  • Gladiator (Overland): 47.215
Η Jeep θα κατασκευάσει τρία πρωτότυπα αυτοκίνητα που θα εξοπλίζονται με την έκδοση αυτή για να τα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στην Βοστώνη παρόλο που οι παραγγελίες έχουν ήδη αρχίσει στις αντιπροσωπείες της φίρμας σε όλη την Βόρεια Αμερική.

NEO TRANSPORTER
test center