" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα Ford Fiesta Black & White Editions λανσάρονται σε 3θυρη και 5θυρη μορφή με βάση την έκδοση Trend. Φέρουν απόχρωση Panther Black ή Frozen White, ενώ κοντράστ κάνουν η οροφή και οι καθρέπτες.

Στην καμπίνα των Fiesta Black & White Editions υπάρχουν άσπρες ραφές στα καθίσματα και στο δερμάτινο τιμόνι – επιλογέα. Οι ακτίνες του τιμονιού είναι άσπρες, όπως και η βάση του επιλογέα και οι χειρολαβές των θυρών.

Στο σαλόνι των Ka Black & White Editions υπάρχουν διαφορετικά καθίσματα με Pearl White «πινελιές». Οι δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι, τον επιλογέα και το χειρόφρενο έχουν αντίθετης απόχρωσης ραφές.

Οι εκδόσεις Ford Ka Black & White Editions στηρίζονται στην εξοπλιστική έκδοση Titanium και συνδυάζουν τις αποχρώσεις αμαξώματος Midnight Black και Crystal White.

Ford Black & White

Διαβάστηκε από 8227 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/1/2015

Η Ford λανσάρει στην ευρωπαϊκή αγορά τις ενδιαφέρουσες στιλιστικά εκδόσεις Black & White Editions, οι οποίες θα διανθίζουν εφεξής τη γκάμα των Fiesta και Ka.

 
Η Ford ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό της ευρωπαϊκής γκάμας των Fiesta και Ka, με τις στιλιστικές εκδόσεις Black & White Editions. Χαρακτηρίζονται από την αντίθετη απόχρωση αμαξώματος και εσωτερικού, δηλαδή το μαύρο μοντέλο φέρει άσπρες λεπτομέρειες μέσα έξω και το αντίστροφο.

Οι εκδόσεις Ford Ka Black & White Editions στηρίζονται στην εξοπλιστική έκδοση Titanium και συνδυάζουν τις αποχρώσεις αμαξώματος Midnight Black και Crystal White, οι οποίες κάνουν κοντράστ με την οροφή, τα καπάκια των καθρεπτών και τις ζάντες αλουμινίου. Προαιρετικά υπάρχει και αεροτομή οροφής, αλλά και το σύστημα Electronic Automatic Temperature Control. Στο σαλόνι υπάρχουν διαφορετικά καθίσματα με Pearl White «πινελιές». Οι δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι, τον επιλογέα και το χειρόφρενο έχουν αντίθετης απόχρωσης ραφές, ενώ μοναδικά είναι και τα πατάκια. Τα Ka Black & White Editions διατίθενται με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 Duratec.

Σε ό,τι αφορά στα Ford Fiesta Black & White Editions, αυτά λανσάρονται τόσο σε 3θυρη όσο και σε 5θυρη μορφή, με βάση την έκδοση Trend. Φέρουν απόχρωση Panther Black ή Frozen White, ενώ κοντράστ κάνουν ξανά η οροφή και οι καθρέπτες. Οι στάνταρ 15άρες μαύρες ζάντες έχουν λευκές λεπτομέρειες. Στην καμπίνα, παρατηρούμε άσπρες ραφές στα καθίσματα, στο δερμάτινο τιμόνι – επιλογέα και στα πατάκια. Οι ακτίνες του τιμονιού είναι άσπρες, όπως και η βάση του επιλογέα και οι χειρολαβές των θυρών. Οι επιλογές σε κινητήρες είναι ο 1.0 EcoBoost, οι 1.25 και 1.4 Duratec βενζίνης, αλλά και τα 1.5 - 1.6 TDCi diesel σύνολα.