• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Fiesta θέτει τα όρια της κατηγορίας στην οδηγική ευχαρίστηση, με το εξαιρετικό σύστημα διεύθυνσης και τις ουδέτερες αντιδράσεις του.

Η ανάρτηση του Micra είναι σφιχτή, αλλά προσφέρει καλά επίπεδα άνεσης και παράλληλα δεν επιτρέπει αυξημένες κλίσεις υπό πίεση σε δρόμο με στροφές.

Το Hyundai i20 διακρίνεται για τη στιβαρότητά του στο δρόμο και το ευχάριστο οδηγικό προφίλ του.

Στο δρόμο: Fiesta: Απολαμβάνεις να το οδηγείς!

53.063 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/5/2019

Αν θέλεις ένα αυτοκίνητο να εκπληρώνει με μαεστρία τα αστικά του καθήκοντα και να σε πηγαίνει και μέχρι το χωριό και τα 3 μοντέλα θα σε καλύψουν πλήρως. Αν στην εξίσωση βάλουμε ότι θες και να «ξεδίνεις» σε μια διαδρομή με στροφές, τότε το Fiesta σε προκαλεί να το οδηγήσεις. Με εξαιρετικά περιθώρια πρόσφυσης και σύστημα διεύθυνσης που όμοιό του δεν συναντάς στην κατηγορία, θα σου προσφέρει αρκετή αδρεναλίνη όποτε τη ζητήσεις.

Δυναμισμό στο δρόμο βέβαια έχει και το Micra, με την  πολύ καλή αίσθηση που δίνει στον οδηγό του, προτρέποντάς τον να «ψάχνει» το κάτι παραπάνω από ότι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα αυτοκίνητο πόλης. Η ανάρτηση είναι σφιχτή αλλά προσφέρει καλά επίπεδα άνεσης και ποιοτική κύλιση, ενώ παράλληλα δεν επιτρέπει αυξημένες κλίσεις υπό πίεση σε δρόμο με στροφές.

Αντίστοιχα και το Hyundai i20 διακρίνεται για τη στιβαρότητά του στο δρόμο και το ευχάριστο οδηγικό προφίλ του συνδυάζοντας σταθερότητα στον ανοιχτό δρόμο και καλό κράτημα στις στροφές. Αυτό που θα θέλαμε θα ήταν καλύτερη αίσθηση από το ακριβές και αποτελεσματικό τιμόνι, το οποίο δίνει μια αίσθηση ελαφρότητας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια