Αρκετά μοντέρνο και νεανικό το Nissan Micra στο εσωτερικό του, που στις ανώτερες εκδόσεις είναι δίχρωμο και με αφρώδες μαλακό υλικό.

Aρτια εργονομία και αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα θα συναντήσουμε στην καμπίνα του Hyundai i20.

H καμπίνα του Ford Fiesta χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, το προσεγμένο φινίρισμα και την άριστη συναρμογή.

Εσωτερικό: Πιο μοντέρνο το Micra, πιο high-tech το Fiesta

62.606 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2019)

Παίρνοντας ως βάση της σύγκρισης της συγκεκριμένες εκδόσεις, το Fiesta κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς είναι το μοναδικό με μεγάλη οθόνη αφής, στοιχείο που παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς εξυπηρετεί και την εργονομία μέσω της σύζευξης με το κινητό σας τηλέφωνο και τη δυνατότητα φωνητικών εντολών. Βεβαίως, αυτό το στοιχείο θα το συναντήσουμε και στα άλλα μοντέλα σε ανώτερες εκδόσεις, καθώς και άλλα στοιχεία εξοπλισμού, όπως σουίτες συστημάτων ασφαλείας.

Σχεδιαστικά το Micra πάντως προτάσσει ένα πιο νεανικό χαρακτήρα, όντας πιο ζωντανό χρωματικά, ειδικά στις κορυφαίες του εκδόσεις, με αντίστοιχα πολύ καλή απτή ποιότητα και στιβαρή συναρμογή. Στο τελευταίο σκέλος πάντως δεν υστερεί κάποιο από τα μοντέλα του θέματός μας, αφού και τα άλλα δύο κρίνονται με καλό βαθμό στο θέμα της ποιότητας. Τέλος πιο πρακτικό είναι το μικρό της Hyundai, με αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

LEASING APRILIOS
skoda