Ford: Τέλος στο άγχος με 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα επιβατικά

Ford: Τέλος στο άγχος με 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα επιβατικά

57.780 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2022)

Το σύνολο των επιβατικών μοντέλων της Ford διατίθενται τώρα στην ελληνική αγορά με εγγύηση Ford Protect διάρκειας 5 ετών ή 100.000 χλμ. Η εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη, χωρίς καμία επιβάρυνση, στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Ξέγνοιαστα χιλιόμετρα για 5 χρόνια

Όταν μια εταιρεία εμπιστεύεται τα αυτοκίνητά της δεν έχει κανένα πρόβλημα να προσφέρει μεγάλη εργοστασιακή εγγύηση και να εξαλείψει κάθε ανησυχία που θα μπορούσε να έχει ένας αγοραστής νέου αυτοκινήτου για την αξιοπιστία του καινούριου του αποκτήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εγγύηση 5 έτη ή 100.000 χλμ. σε όλα τα επιβατικά Ford

Αντιλαμβανόμενη το παραπάνω γεγονός, η Ford προσφέρει σε όλους τους πελάτες της τη δυνατότητα να απολαμβάνουν, χωρίς συμβιβασμούς και περιττές έγνοιες, το αγαπημένο τους μοντέλο για πολλά χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα, η Ford, αυτή την στιγμή, προσφέρει εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ. σε όλα τα επιβατικά μοντέλα της γκάμας της (εξαιρούνται τα μοντέλα Mustang και Explorer) ενισχύοντας έτσι το αίσθημα σιγουριάς, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης στους πελάτες της.

Μεταβιβάσιμη η εγγύηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ. της Ford Protect είναι πλήρως μεταβιβάσιμη, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, γεγονός που έρχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη αξία μεταπώλησης του αγαπημένου σας Ford.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw