Φόρτιση ηλεκτροκίνητου στο 1/3 του χρόνου με δίκτυο ταχυφορτιστών Chargespot

Φόρτιση ηλεκτροκίνητου στο 1/3 του χρόνου με δίκτυο ταχυφορτιστών Chargespot

1.035 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2023)

Νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα “βροχή”. Επιβατικά και επαγγελματικά. Οι τιμές τους “διορθώνουν” – χαμηλώνουν. Η επιδότηση αγοράς τους ισχύει ακόμη. Οι υποδομές (απαραίτητες για την γοργή ανάπτυξη της Ηλεκτροκίνησης και στην Ελλάδα) επεκτείνονται. Τα νέα που μας ήρθαν από την WATT+VOLT κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Chargespot, δίκτυο ταχυφορτιστών!

Το Chargespot, δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, by WATT+VOLT  ενισχύεται με τους νέους ταχυφορτιστές DC 25kW οι οποίοι προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους στο 1/3 του χρόνου σε σύγκριση με τους συμβατικούς φορτιστές! Έτσι, η ευκολία και η εξοικονόμηση χρόνου περνάει στο επόμενο επίπεδο, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για όσους επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι νέοι ταχυφορτιστές DC 25kW τοποθετήθηκαν σε 6 συνεργάτες/ μέλη του δικτύου Chargespot αλλά και στα κεντρικά γραφεία της WATT+VOLT στο Μαρούσι.

Η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου Chargespot βοηθά τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να απολαμβάνουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και να ζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία με μοναδικά προνόμια κάθε φορά! Πιο αναλυτικά οι νέοι φορτιστές βρίσκονται: Στην Automarin και το καφέ Emilys - Αθήνα, στη Skoda Karalekis- Διδυμότειχο, στον Sakaridis VW-Κιλκίς και τέλος στο Hotel Natassa- Ξάνθη.

Με 499 φορτιστές συνολικά και 7 ταχυφορτιστές η εξέλιξη του δικτύου Chargespot συνεχίζεται.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Kalitero aytokinito
test center