Ο κος Κωνσταντίνος Μέμμος, Media Relations Manager, Eλλάδας & Κύπρου της Michelin, παραλαμβάνει το βραβείο από τον κο Μάριο Πάλλη, Γενικό Διευθυντή Εκδόσεων Auto Τρίτη.

Φρέναρε καλύτερα από όλα!

2.203 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2020)

Πέτυχε εξαιρετική επίδοση. Στο συγκριτικό Τest ελαστικών του Auto Τρίτη που μεταδώθηκε LIVE και συγκέντρωσε πάνω από 500.000 αναγνώσεις. Στα πλαίσια των ειδικών βραβεύσεων του Best Car 2020, κέρδισε και το ειδικό βραβείο επιδόσεων της χρονιάς. Το θερινό ελαστικό της Michelin. Primacy 4.

Στα πλαίσια του Βest Car 2020 και ειδικότερα στην ειδική κατηγορία βραβεύσεων, για τις καλύτερες επιδόσεις της χρονιάς, η συντακτική μας ομάδα απέδωσε τα εύσημα στις επιδόσεις ακινητοποίησης (καλύτερο φρενάρισμα) του ελαστικού Primacy4 της Michelin.

Η άποψη μας

Οι επαγγελματίες της αγοράς των ελαστικών, μα ολοένα και περισσότερο και το ευρύτερο κοινό  (και εδώ μπαίνει ο «θεσμικός μας ρόλος» ως το μόνο μέσο ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ για την αγορά ελαστικών), γνωρίζει πως η τεχνολογία υλικών κατασκευής βελτιώνεται διαρκώς (προς όφελος της ασφάλειας, της εξοικονόμησης αλλά και των επιδόσεων). Ένα τέτοιο εξελιγμένο προιόν είναι και το Primacy4.

Ταυτόχρονα βέβαια, σήμερα όλοι,  λειτουργούμε σε μια παγκόσμια αγορά που οι αλλαγές  αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας.  Το «βαρύ όνομα» από μόνο του ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ πια. Χρειάζεται ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ των «κεκτημένων».

Τα καλά νέα προιόντα, η καινοτομία στον σχεδιασμό, και η «έξυπνη επικοινωνία», κτίζει καθημερινά νέα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα (στην «μάχη για μερίδια και ανατροπές» της προτίμησης του κοινού). Ακόμα και για παίκτες – μάρκες που, τουλάχιστον στο ελληνικό κοινό ΠΡΙΝ ξεκινήσουν την «διείσδυση τους», δεν ήταν ευρέως γνωστές, μα διαθέτουν καλά προιόντα, επιδόσεις και καλή τιμή!   ΜΠ
 

AUTOFIT PASXA
vw