Μια σειρά μικρών ενημερώσεων για τα μοντέλα ForTwo, ForTwo Cabrio και ForFour παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Smart.

Σε επιλεγμένες χώρες τα ανανεωμένα Smart με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα διαθέτουν το σύστημα Active Brake Assist.

Επιπλέον τα συγκεκριμένα Smart επωφελούνται από κάποιες μικρές τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Φρεσκάρισμα για το Smart στη Φρανκφούρτη

4.440 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

Μια σειρά μικρών ενημερώσεων για τα μοντέλα ForTwo, ForTwo Cabrio και ForFour παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Smart.

Οι αναβαθμίσεις που θα κυκλοφορήσουν από το φθινόπωρο ξεκινούν με τη σειρά Perfect Equipment Line, η οποία προσφέρει μια σπορ κομψή εμφάνιση σε μαύρο και καφέ χρώμα, η οποία συνδυάζεται με 15αρες ζάντες. Στο εσωτερικό, οι πελάτες μπορούν να ντύσουν τα καθίσματά τους είτε με  δερματίνη είτε με ύφασμα, με το μαύρο και το καφέ χρώμα να συνθέτουν ένα δίδυμο αντίθεσης, το οποίο τονίζεται ακόμα περισσότερο από τα γκρι απόχρωσης υπόλοιπα στοιχεία όπως το τιμόνι, οι αεραγωγοί και τα χερούλια των θυρών.
 
Σε επιλεγμένες χώρες τα ανανεωμένα Smart με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα διαθέτουν το σύστημα Active Brake Assist το οποίος προειδοποιεί με ένα ήχο τον οδηγό εάν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με όχημα που βρίσκεται μπροστά του. Εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το αυτοκίνητο θα αρχίσει από μόνο του να ελαττώνει ταχύτητα μέχρι ο οδηγός να αντιληφθεί τη συμβαίνει και να πάρει τον εκείνος τον έλεγχο.
Επιπλέον τα συγκεκριμένα Smart επωφελούνται από κάποιες μικρές τεχνολογικές αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μια υποδοχή φόρτισης USB στην κεντρική κονσόλα, ενώ μέσω του Android Auto οι οδηγοί των ηλεκτρικών Smart θα μπορούν να βρουν τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Charge Spot Finder.
 
Τέλος οι αναβαθμίσεις ολοκληρώνονται με ένα ηλεκτρικό κεντρικό καθρέφτη αυτόματης σκίασης αλλά και την προσθήκη ενός νέου χρώματος με την ονομασία Autumn Brown (Φθινοπωρινό καφέ).

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda