Βλέπετε μία ανεπίσημη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του ανανεωμένου Peugeot 208.

Βλέπετε μία ανεπίσημη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του ανανεωμένου Peugeot 208.

Φρεσκαρισμένο και πιθανότατα χωρίς diesel το ανανεωμένο Peugeot 208

33.195 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2022)

Το ανανεωμένο Peugeot 208 αναμένεται να φτάσει το καλοκαίρι του 2023 και οι πρώτες πληροφορίες για το γαλλικό, μικρό, best-seller ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ετοιμάζεται το ανανεωμένο 208

Το 208 αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία για την Peugeot και έτσι η γαλλική μάρκα σκοπεύει να του δώσει ακόμα μεγαλύτερα εφόδια για το μέλλον, μέσω της ανανέωσής του. Το φρεσκαρισμένο γαλλικό μικρό αναμένεται να είναι παρών το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο μέχρι να φτάσει η ώρα να το δούμε, οι πρώτες πληροφορίες μας δίνουν μία αρχική εικόνα του τι να περιμένουμε από το best-seller!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φρεσκαρισμένο εξωτερικό

Εξωτερικά οι αλλαγές που θα λάβει το μικρό hatchback θα είναι τέτοιες που δεν θα διαφοροποιούν εξολοκλήρου την εμφάνισή του, ωστόσο θα του δίνουν όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει την πορεία του στις αγορές πιο φρέσκο από ποτέ. Μία μικρή αύξηση στο μέγεθος των βασικών φωτιστικών σωμάτων είναι πιθανή, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τους αεραγωγούς. Από κει και πέρα δεν αποκλείεται η μάρκα αντί για το ένα LED «νύχι» που κατεβαίνει χαμηλά στην μάσκα, να τα πολλαπλασιάσει σε τρία, κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή του. Φυσικά το ανανεωμένο Peugeot 208  θα ξεχωρίζει από το καινούργιο λογότυπο που θα υπάρχει στα δύο άκρα.

Αναβαθμισμένο infotainment

Στο εσωτερικό, αναβαθμισμένο θα είναι το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, που θα προέρχεται από το 308 και ένα βελτιωμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων. Οι πρόσθετες επιλογές σε χρώματα και ταπετσαρίες θα είναι μέρος της ανανέωσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
citroen