Το Αssociated Press ανέφερε ότι ο Zahn προσπάθησε να επιλύσει το θέμα ειρηνικά αλλά τελικά κατέφυγε στα δικαστήρια.

Tο γαϊδουράκι φαίνεται πως πέρασε την πορτοκαλί McLaren για ένα γιγάντιο καρότο.

Γαϊδούρι κατέστρεψε ΜcLaren

3.807 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2017)

Το ζώο πέρασε την πορτοκαλί ΜcLaren για γιγάντιο καρότο και προσπάθησε να την φάει. Οι ιδιοκτήτες του τώρα καλούνται να πληρώσουν την αποζημίωση.

Τέτοιες μέρες περίπου πρίν ένα χρόνο, ο Markus Zahn, ιδιοκτήτης μια πορτοκαλί McLaren Spider πάρκαρε το αγαπημένο του αυτοκίνητο κοντά στο σημείο όπου ζει ο Vitus, ένα γαϊδούρι.

Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητο του και αποχώρησε από το σημείο για να πάει στην υποχρέωση του, το γαϊδουράκι φαίνεται πως πέρασε την πορτοκαλί McLaren για ένα γιγάντιο καρότο και άρχισε να το «τρώει» προξενώντας σύμφωνα με το BBC ζημιές αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ. O Zahn μήνυσε τους ιδιοκτήτες του γαϊδουριού και το δικαστήριο αποφάσισε ότι πρέπει να του δοθεί αποζημίωση.
 
Το Αssociated Press ανέφερε ότι ο Zahn προσπάθησε να επιλύσει το θέμα ειρηνικά αλλά τελικά κατέφυγε στα δικαστήρια, όταν άκουσε τους ιδιοκτήτες του Vitus να τον κατηγορούν, επειδή πάρκαρε την McLaren κοντά στο γαϊδούρι.

O Zahn πάντως μάλλον ήθελε λίγη παραπάνω δημοσιότητα καθώς όταν έχεις μια McLaren Spider σίγουρα σου βρίσκονται σε 6.000 ευρώ να επιδιορθώσεις την ζημιά.
 

peugeot
NISSAN